Otvoritev prenovljenega portala Točno To!

Filed Under (Fotografija) by MR Foto on 22-02-2008

Nekateri morda že veste, večina pa še ne – moj novi “delodajalec” je danes prenovljeni spletni portal Točno To!. Fotografski kruh je star in trd, zato fotografi iščemo priložnosti na vsakem koraku. Pri meni se je začelo pri e-Fotoportalu, nadaljevalo pri RockOnNet-u, potem pa sem počasi prerasel nenagrajevalno delo in začel pri Lajf-u. Tudi tu so kmalu pokazali svojo temno stran z nenavadnimi zahtevami, zaradi česar sem v zadnjem času slikal samo iz lastnega užitka in samo zase.

Tu pa je prišla na vrsto moč blogov, saj me je Urša s portala Točno To! našla ravno preko mojega bloga. Pred današnjim dnem je tocnoto.si zgledal zelo bogo, danes pa je zasijal v povsem novi luči. Precej stvari je potrebno še dodelati, vendar je že to, kar je vidno trenutno, ogromen korak naprej.

Portal je ob otvoritvi v Bachusu včeraj priredil veliko zabavo v Hollywoodskem stilu. Na prireditvi je bilo veliko znanih imen slovenske “estrade”, glavna stvar pa je bil program. Le-tega je povezoval Anžej Dežan, nastopili pa so Jure Godler (kot Bush, Milka in Elvis), Klemen Slakonja (kot Jan Plestenjkak), Vlado Pilja (kot Lepi Dasa), Vid Valič (stendAp), glavna in zaključna zvezda pa je bil Omar.

Skratka gre za nov portal v že tako močni konkurenci, vendar mislim, da ima ob precej močni medijski podpori Radia Hit že v štartu ogromno prednost pred ostalimi.

Zaželimo mu veliko sreče z ogledom galerije.

Comments:

10 Responses to “Otvoritev prenovljenega portala Točno To!”