Snemanje Frekvence

Filed Under (Fotografija) by MR Foto on 26-10-2007

V ponedeljek sem Urošu na uslugo skočil pofotkati snemanje Frekvence, ker sam zaradi izdelave Improteke ni utegnil. Frekvenco snemajo v največjem studiu RTV Slovenija – studiu 1.

Frekvenca je cca. 20 minutna oddaja o glasbi, ki jo vodi Toni Cahunek. Oddaja se izvaja v dveh variantah: v eni se predstavi izbrana glasbena skupina z intervjujem in kratkim koncertom, drugi pa se reče Problematika. Pri slednji gre za soočenje mnenj dveh sogovornikov, ki imata nasprotujoča si mnenja.

Najprej sem slikal Problematiko, ki je govorila o velikih in malih glasbenih založbah. Gosta sta bila Blaž Gregorin iz Menarta in Luka Zagoričnik, kot predstavnik malih založb. Oddaja bo vsekakor zanimiva za gledanje, saj oba govorca zelo dobro predstavita trenutno stanje v glasbeni industriji in kakšne ukrepe bo potrebno sprejeti, da se bo le-to izboljšalo.

Nato pa je bila na vrsti novomeška glasbena skupina Wet Bed, za katero sploh še nisem slišal. Mi je kar malo žal, ker fantje res igrajo zelo kvalitetno udarno glasbo, ki bi si definitivno zaslužila več medijske podpore.

Ne znam povedati, kdaj točno bosta oddaji na sporedu, bom pa objavil tukaj, takoj ko izvem.

Pa uživajte ob galeriji.

Comments:

7 Responses to “Snemanje Frekvence”