InBox – 15 let DJ Umeka – 1/2

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 08-11-2008

Tagged Under : , ,

No comment

No comment

Včeraj se je v diskoteki InBox zgodil prvi party v počastitev 15 letnice glasbenega udejstvovanja DJ Umeka. Dvodnevni event izvirno poimenovan 15 years of DJ Umek je včeraj postregel z The Original Techno Cutz zvoki, oz. bolj človeško – z glasbo, ki se je vrtela do leta 2000.

Prvič, odkar so odprli InBox, so nam tokrat odprli tudi drugi floor, ki je, enostavno povedano, lep. Zelo minimalističen, a vendar udaren. Na tleh so sicer še vidni ostanki nekdanjega kozolca (ploščice), vse ostalo pa je povsem novo.

Umek je svoj nastop začel okoli prve ure zjutraj in zabave željno plesišče peljal vse do jutranjih ur. Glavno plesišče je bilo precej polno in precej preveč glasno.

Že na Silvanu sem preklinjal vse po vrsti, ker sem v avtu pozabil čepke, včeraj pa se je cela zgodba ponovila. V InBoxu je namreč RES GLASNO. Če ima kdo kak žepni dB meter, bi ga lepo prosil, da mi zmeri glasnost, ker dvomim, da imam samo jaz tako občutljiv sluh.

Danes bo na sporedu še ena runda, ki pa bo tja definitivno privabila še večjo množico, saj je večini bližje Umekov novejši zvok (Posing as me, Carbon occasions,…) in ne to, kar smo poslušali včeraj (Gatex, Lanicor,…).

Še galerija.

Comments:

6 Responses to “InBox – 15 let DJ Umeka – 1/2”