Pozdrav poletju 2007

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 22-06-2007

Tagged Under : ,

Tudi letos se je na Kongresnem trgu zbrala ogromna množica mladih in malo manj mladih, ter pozdravljala poletje in proslavljala konec šole. Že standardni predpoletni pijanski praznik je bil letos malo manj pijanski in malo bolj glasbeni, kar se mi zdi skrajno zanimivo, glede na to, da letos ni bilo toliko zvenečih slovenskih glasbenih imen. Novost je bil tudi Ispaceov elektro šotor, ki smo ga videli že na Škisovi tržnici.

Pozdrav poletju je postal praznik srečevanja starih znancev. Tam vidiš vse, ki jih nisi videl že 100 let. Bivši sošolci, bivši sovaščani, bivši maturanti, vse je tam. Sigurno eden izmed vzrokov, zakaj se vsako leto hodimo tja na Kongresni trg gužvat.

Kot sem že prej omenil, glasbena scena ni bila nič kaj sveža. Videli smo Čuke, Zablujeno generacijo, Rok’n’band, Sašo Lendero, Omarja, Kingstone, Rebeko (s Katjo in Majo) ter Atomik Harmonik.

Zvok je bil precej boljši kot lani, morda je tudi to razlog, da je več ljudi dejansko poslušalo glasbo. Tudi luči so bile v redu, le prekmalu se je končalo oz. prekmalu so začeli, saj je večina glasbenikov nastopila podnevi.

Fotke so kičaste (spet nekaj malega za foot fetišiste). 🙂

Comments:

8 Responses to “Pozdrav poletju 2007”