Miss Športa 2008

Filed Under (Fotografija, Šport) by MR Foto on 20-04-2008

Tagged Under :

Včeraj sem šel fotkat na enega izmed mnogih izborov za miss nečesa – Miss Športa 2008. Na sam izbor se je prijavilo preko 300 kandidatk, v samo finale pa se je uspelo prebiti le 24-im.

O zmagovalki je odločala 8-članska komisija, ki je (zanimivo) izbrala tudi miss fotogeničnosti, katero običajno izberemo fotografi. Dekleta so se najprej predstavila v kopalkah, nato v svoji športni točki, nazadnje pa še v športno – elegantnih oblačilih. Vse naj bi imele neizmerno ljubezen do športa, čeprav se nekatere z njim ukvarjajo le rekreativno, kar se pozna tudi na njihovi nič kaj izklesani postavi.

Izbor, ki ga že od leta 2003 organizira revija Šport, sta se trudila povezovati Brigita Bukovec in Rok Plestenjak, ki pa sta se nista izkazala. Vse skupaj je izpadlo skrajno bedno, slabše kot na kakšni gasilski veselici, ki jo povezujejo lokalni sklerozniki.

Poleg missic smo gledali tudi glasbene nastope bolj ali manj svežih glasbenikov. Prva je bila Alenka Gotar, nato dolgo pozabljeni Daniel Popovič (Džuli), za še malo jugonostalgije je poskrbel Aki Rahimovski (ex Parni Valjak), za konec pa še Pop Turbo Angels. Da pa ni bilo vse glasbeno, sta Nadiya Bychkova in Miha Vodičar uprizorila pravi plesni spektakel.

Za Miss športa je žirija izbrala Pio Arhar, ki je bila ena redkih, ki se je v športni točki izkazala. Prikazala je kratek izsek iz ritmične gimnastike, s katero se ukvarja, kar pa je povzročalo zastajanje diha. Prva spremljevalka je postala Suzana Zekovič, druga pa Špela Hojnik. Za miss fotogeničnosti pa je (žirija!!!) izbrala Majo Jamnik.

Prireditev je bila overall porazna, na nivoju osnovne šole. Pohvalil bi lahko edino pogostitev na mizah (čeprav za press tega ni bilo), nastop Nadiye in Miha in pa super odlične njam njam torte na koncu. Vse ostalo pa ni vredno razpravljanja. Še galerija.

UPDATE: Pozabil sem se zahvaliti Berniku, ker mi je posodil fleš. Moj je odpovedal pod 3-letnim pritiskom.

Comments:

18 Responses to “Miss Športa 2008”