Orto Smart XpressMusic žur

Filed Under (Fotografija, Koncerti, Party) by MR Foto on 05-04-2008

Tagged Under : , , ,

Kot sem že omenil v prejšnjem postu, sem bil včeraj na S!mobilovi prireditvi Orto Smart XpressMusic žur, ki se je dogajala v (prav tako Simobilovi) Areni. Zaradi že znanih dejstev nisem mogel ostati do konca, zato sem poslikal samo koncertni del dogodka.

Prireditev je povezovala nadsimpatična Katarina Čas, za katero bi bil kakršenkoli komentar povsem odveč, saj vsi vemo kako superfajn je.

Prvi je pred precej prazne vhodne prostore Arene prišel Trkaj, ki je z atraktivnim nastopom ogrel tudi tisto malo množico in poskrbel, da se je vztrajno povečevala.

Sledili so Bllysi (ex. Billys Private Parking aka. BPP). Zakaj se oni še vedno smatrajo med manj prepoznavne bande sem sem enkrat že ugibal, vendar mi še vedno ni jasno. Vse kar lahko rečem je SUPER.

Zadnji v koncertnem delu pa je bil Omar, ki pa je Areno končno dokaj napolnil in, ob pomanjkanju ograje za fotografe, vsaj malo onemogočil naše delo, da je postalo bolj zanimivo. Najstnice so bile spet histerične, Omarjev performance pa je bil bled, da ne rečem najslabši zadnje čase, pa mi je ponavadi precej všeč.

Spet je bil zaposlen lučkar, ki o lučkah ve toliko, kot jaz o kvantni fiziki (beri: <0), zaradi česar je bilo slikanje bolj loterija kot ne. Res je žalostno, ko podjetja najamejo take super odre z izjemno osvetlitvijo, potem si pa ne morejo privoščiti spodobnega lučkarja. Škoda.

Samo še povabilo v galerijo, jaz pa grem iskat močno potreben spanec.

Comments:

19 Responses to “Orto Smart XpressMusic žur”