Impro liga 2008: Prve kvalifikacije

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 06-10-2008

Tagged Under :

Sit Ubu, sit. Good dog.

Sit Ubu, sit. Good dog.

V soboto sem se z Improligaši odpravil v Gardaland (hvala še enkrat celi ekipi), včeraj pa sem jih že gledal na odru.

Tako je, po dobrih 3 mesecih je Impro liga nazaj in že v skoraj polnem zagonu. Zakaj skoraj? Ker bomo prve tri nedeljske večere še gledali kvalifikacijske obračune za vstop v ligo, potem pa se bo le-ta zares začela.

Najprej smo gledali spopad med Pimprovizatorji in Jedi Govno [đedaj govno], kjer sta se ekipi najprej pomerili v Šizorandiju, potem pa še v dveh izzivih. Nobena ekipa se ni pretirano izkazala – Pimpi so sicer dobro gradili prizore, ampak niso zgradili nič preveč smešnega, medtem ko pa so đedaji vse stavili na situacijski humor, kar pa se tudi ni izkazalo za preveč uspešno. Na koncu so s kar 6:2 slavili Pimprovizatorji in se tako uvrstili v drugi krog kvalifikacij.

Druga tekma pa je bila prijateljska, ker se je neka skupina predala, ko je videla AGRFT-jevsko sestavo nove skupine Sem pa tja pa take fore. Da pa ne bi skenslali predstave, so se jim prijatelsko ob bok postavili kranjski Voknvofnej.

Slednji spopad je bil precej bolj humoren in zabaven od prvega, Voknvofnej so čez poletje pridobili novega člana ter gradili na obstoječih, kar je doprineslo do zmage, če bi gledali po glasovih publike. Ker pa je bila tekma prijateljska, sta sodnika poskrbela, da je bilo vse fer in izenačeno.

Se vidimo prihodnjo nedeljo, ko se bodo pomerile ekipe Avto ma T I.K. in Kositi ter Stvar dogovora in Kivi, prasica!. Vabljeni!

Še tokratna galerija.

Comments:

Comments are closed.