Zaključili sezono Četrtkanj 2006/07

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 18-05-2007

Tagged Under : ,

Po predhodno zaključenih ljubljanskih Četrtkanjih, pa so včeraj zaključili Četrtkanja tudi v Kranju. Lani so nas zabavali Princepsi in Neisha, letos pa so za nepozabno zabavo poskrbeli DJ-ji, komorni zbor KŠK, Tinkara Kovač, Da Phenomena in pa kombinacije omenjenih (Tinkara+zbor, Phenomena+Tinkara).

Na začetku ni izgledalo, da se bo dvorana Primskovo kdaj napolnila, toda že kmalu po začetku nastopa Tinkare Kovač se je v dvorani začelo pošteno gužvati. Letos so v dvorani poskrbeli za klimatiziranje, ki bi bilo lahko še bolj učinkovito, vendar je že to velik dosežek proti lanski vročini. Tinkara je odlično odpela svoje, za piko na i pa je bila zborovska izvedba Rumenega Sonca nravnost izvrstna. Zborček je nato še samostojno (s pomočjo publike) odpel V Dolini Tihi, med premorom pa so zabavali DJ-ji.

Da Phenomena sta ponovno navdušila občinstvo, še posebej pa je “vžgala” Tinkara, ki je vskočila za en (njen) komad. Edino, kar mi ni bilo všeč je pretirana podobnost včerašnjega nastopa s tistim v Orto baru. Vseeno sta vnovič dokazala, da sta res prava glasbenika in da se še ne mislita kar tako posloviti (njun naslednji izziv).

Za konec mi ne ostane drugega, kot da vam dam link do galerije in vas povabim na Četrtkanja prihodnje leto.

Comments:

2 Responses to “Zaključili sezono Četrtkanj 2006/07”