Impro liga: Merlene Ottey Project vs. Pimprovizatorji

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 18-02-2008

Tagged Under :

Vsi, ki ste včeraj na Impro ligi manjkali, ste zamudil fenomenalno predstavo epskih razsežnosti. Napo aka. MC Ulica je že tako ali tako znan po izredno dolgih predstavah, včeraj pa smo najbrž potolkli Guinnessov rekord v najdaljši tekmi med dvema ekipama – v rekord sta bili vpleteni ekipi Merlene Ottey Project in Pimprovizatorji.

Celotna tekma je trajala nekaj več kot tri ure, videli pa smo (poleg izzivov) disciplini Čajniz Box in Preiskava. Pri prvi se najprej zaigra enominuten prizor, potem se pa le tega ponovi v treh različnih žanrih. Druga pa je t.i. ugibalna disciplina, kjer mora nekdo od igralcev zapustiti oder, potem se pobere predloge in ta, ki je oder zapustil, mora te predloge uganiti.

Skozi celo tekmo so imeli Merlene Ottey Project totalno dominanco, nad Pimprovizatorji, ki so se zbrali šele proti koncu. V predzadnji disciplini so slednji pobrali prvo točko od publike, v zadnji pa so dobili vse točke – 2 od publike in 1 od sodnic. Žal je bilo to premalo, zato so zmagali MOT in se s tem uvrstili v naslednji krog tekmovanja Impro lige.

Lahko rečem, da je bila včerajšnja tekma ena boljših od vseh, na katerih sem bil do sedaj. Napo se je res izkazal za vrhunskega moderatorja, obe ekipi sta zelo dobri, pa še publika je bila super.

Vabim vas v galerijo in v KUD že naslednjo nedeljo, ko se bosta v klasičnem dvoboju pomerili Kranj in Ljubljana.

Comments:

11 Responses to “Impro liga: Merlene Ottey Project vs. Pimprovizatorji”