1. predizbor za evrovizijsko popevko – EMA 2008

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 02-02-2008

Tagged Under : ,

Ravnokar sem prišel s prvega predizbora za letošnjo Emo. Sicer letos, tako kot lani, sploh nisem imel namena iti na Emo, vendar sem izvedel, da so častni gostje LEELOOJAMAiS, zato sem se nekako (s pomočjo lilutov, seveda) “spravil not”.

Na RTV-ju sem bil že zelo zgodaj, ko so LLJ še imeli “kadriranje” in prve poskusne shoote. Nato smo šli malo okoli, prišli nazaj na generalko, spet malo lutali, nato pa je šlo zares. Te dolge ure čakanja, ko ne počneš nič, res ubijajo. Še mene, ki sploh nisem nastopal.

Kar se tiče same Eme, izvajalcev nisem kaj dosti slišal, le delčke sem in tja, ko sem uletaval v studio. Žal mi je, da sem slišal tudi to. Glasbeniki, ki se prijavljajo na Emo, dejansko mislijo, da obstaja neka formula za zmago, ki jih bo popeljala v večno slavo. Smeh.

Dinamika današnjega predizbora mi je bila zelo všeč, saj je band najprej odigral svoje, nato pa se je nekdo iz benda pogovarjal z voditeljskim parom Peter Poles in Lorella Flego. V živo je stvar izpadla bolje kot katerakoli Ema do sedaj, kako je bilo pa prek TV ekranov pa žal ne vem.

V nedeljski finale so se sicer uvrstili Manca Špik, Langa in Civili, Johnny Bravo, Cole in predsednik in Turbo Angels, kar je bilo nekako za pričakovati, saj gre pri takih tekmovanjih bolj za merjenje velikosti fan clubov, kot pa za kaj drugega.

Vmes med dogajanjem, ki je vidno v galeriji, je nastalo še na stotine slik, ki pa jih žal ne morem objaviti brez dovoljenja osebkov na slikah, zato zaenkrat samo to, kar je.

Comments:

5 Responses to “1. predizbor za evrovizijsko popevko – EMA 2008”