Bob Sinclair v Fun Factoryju

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 12-05-2007

Tagged Under : ,

Dolgo sem se že veselil tega dogodka. Trenutno eden najboljših/najdražjih house DJ-jev na svetu (house kot žanr glasbe, ne kot hišni DJ) – Bob Sinclair. Ko sem zvedel, da dan kasneje oz. isti dan pišem izpit iz matematike, me je veselje malo minilo. Vseeno sem se odpravil v Fun Factory poln pričakovanj in željan nore zabave.

Napetost se je stopnjevala, ko sem zagledal ogromno vrsto pred VIP/PRESS vhodom, ki se sploh ni premikala. Potem smo le nekako prišli noter. FF je bil precej poln, vendar je bilo v njem tudi že več ljudi. Ob 2:00 je začel vrteti Sinclair in začel spravljati občinstvo v ekstazo. Za moje pojme je kmalu postal dolgočasen in na koncu sem bil kar malo razočaran. Nekako sem pričakoval bolj energijsko nabit show. Ne, da bi bil slab, le svoje cene po mojem mnenju ni upravičil.

Na fotkah se pozna, da je minilo že kar nekaj časa, odkar sem zadnjič fotkal kak party. Koncerti mi nekako bolj ležijo. Edino, kar mi na partyjih bolj ustreza je delno zadrogiran, skrajno prijazen folk. Rabil bom spet malo uvajalne prakse v partyje, ampak je kar je – galerija. Komentarji pa, kot vedno, več kot dobrodošli.

Comments:

2 Responses to “Bob Sinclair v Fun Factoryju”