Revolute v Orto baru

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 12-10-2008

Tagged Under : ,

Kontrastna luč na kitari

Kontrastna luč na kitari

Včeraj se je v Ortu zgodil (baje) dolgo pričakovani koncert skupine Revolute. Gre za skupino, katere ustanovitelj je Siddhartin klaviaturist Tomaž.

Ker je bil to prvi njihov koncert s(m)o bili v publiki izključno povabljenci, ki smo ob vstopu prejeli lepo oblikovan ovratni pašček, za spomin na ta dogodek.

O sami zadevi pred koncertom nisem vedel popolnoma nič, zato sem se sem in tja malo pozanimal za kaj sploh gre, ter iz različnih mnenj zbral dejstvo, da bom danes poslušal kvalitetni pop rock.

Band je začel z udarnim komadom, nato pa je počasi vse začelo drseti v depresivno melanholične vode. Enajsti komad je bil spet malo bolj energičen, potem pa so Revolute za pol minute izginili odra (kao konec koncerta), še preden pa so ljudje začeli dobro ploskati in žvižgati, pa so že bili nazaj za še tri komade.

Po štirinajstem komadu so sledile še zaključne besede Tomaža ter zahvale vsem, ki so v tem (ponovno baje) dolgo trajajočem projektu sodelovali.

Vsekakor mislim, da bosta kakšna dva, mogoče trije komadi, prav kmalu pristali na radijskih postajah, vendar v celoti pa to ni glasba za širše množice.

Še galerija.

Comments:

One Response to “Revolute v Orto baru”