Tek in Blogersko Srečanje

Filed Under (Fotografija, Ostalo, Šport) by MR Foto on 23-09-2007

Včeraj je bil zelo naporen dan. Še dobro, da je v petek odpadel Mondialov After v FunFactory, ker drugače te sobote ne bi preživel tako, kot sem jo. Najprej sem se odpravil na 1. tek Gorenjskega Glasa v Preddvor. Prvi so tekli otroci, nato mladinci, nato pa ostali (starinci?). Rezultate si lahko (v kolikor vas to sploh zanima) ogledate na straneh Kluba Trmastih, galerijo pa pri meni. S tem tekom se je tudi zaključil Gorenjski Pokal v rekreativnih tekih, ki je trajal celo poletje.

Seveda nisem mogel ostati do konca, ker smo se blogerji zopet dobili na srečanju, tokrat v Škofji Loki, v organizaciji Saily. Tokrat se nas je zbralo 12, poleg mene in Saily še: Anaj, BGH, Kašpar, Fetalij, Vanja, Lola Blue (s kolegico), Deklina, MeglicM in Miha Lavtar. Zadnjih 6 (in kolegico) sem spoznal šele včeraj, z ostalimi pa smo že bili znanci.

Vzdušje je bilo odlično, najprej smo šli na pico, potem pa naprej nekam v Loko pit (in igrat ročn fuzbal), da smo se še malo bolje spoznali. Ravno ko smo se dodobra navadili drug drugega (sploh za zdravo zeleno obarvanega Fetalija rabiš nekaj časa), pa smo se razdelili. Saily je šla “pečt kostanj”, Deklina je morala it spat (zlate maturantke očitno potrebujejo precej spanja), Lola Blue je s kolegico lovila zadnji avtobus, Anaj, BGH, Fetalij, Vanja in pa jaz smo se pa odpravili v Kranj na Buchanologijo.

Ker smo se “malenkostno” zadržali na parkirišču, smo zamudili polovico Stand-Upa in uleteli direktno na Andreja Težaka (aka. Tešky), ki je spet pripravil reciklažni stendap. No-go for me. Vse skupaj je vmes povezoval organizator Klemen Bučan s forami, ki sem jih že slišal v B&B Show 2, vendar jih je malo dodelal. Sledil je fenomen večera Klemen Mauhler. Njegove fore so bile pa res za crknit, močno priporočam, če ga kje zasledite. Za finale pa je poskrbel Ranko Babič, spet s forami iz B&B Showa, vendar ravno toliko spremenjenimi, da so spet zanimive. Zamudili smo torej Mikija Bubulja, Mladena Pahoviča in Tina Vodopivca. Splošen vtis je bil zelo dober, še posebno pa je užival Fetalij1.

Drugi del Buchanologije je bil odličen party. Fetalij in BGH sta nas kmalu2 zapustila, Anaj, Vanja in jaz pa smo se odličnega razpoloženja odpravili domov že zelo blizu jutra.

Skratka, eden tistih dni, ki bi rad, da bi jih bilo še več. Naporen, a vendarle sproščujoč.

  1. za razlago bo potrebno temeljito branje vseh komentarjev po vseh blogih []
  2. vse je relativno []

Comments:

9 Responses to “Tek in Blogersko Srečanje”