Kupil kolo, prodam torbo!

Filed Under (Ostalo, Računalništvo, Video) by MR Foto on 30-10-2008

Za razumevanje naslova in vsebine posta, je nujno poznavanje legendarnega Požigalca. V kolikor ga ne poznate, si ga takoj oglejte:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PQqVEjypglE[/youtube]

Ob izredni popularnosti videa, mi je na pamet prišla ideja, da bi imel majico z napisom “Kupil kolo, prodam torbo!“. Ko sem idejo delil s kolegi, so večinoma umirali od smeha, zaradi česar sem se odločil to čim hitreje speljati.

Ne dolgo po tem sem naletel na storitev Spreadshirt, ki omogoča izdelavo majic z lastnimi napisi in lastnimi dizajni in si za probo naročil dve majici, katerih napise (“Please don’t hate me because of my superior intelect & sarcastic attitude” in pa “I’m not a GYNECOLOGIST but I’ll take a look”) sem našel v drugih spletnih trgovinah z majicami, katere pa majic žal ne pošiljajo v Slovenijo.

Storitev me je navdušila v vseh pogledih. Izredno enostavno je narediti karkoli si želiš, nabor artiklov je OGROMEN, nabor barv in različnih vrst potiska prav tako, stran je zelo pregledna in user-friendly, support je izredno hiter, majice sem dobil v 5-ih dneh, kvaliteta izdelkov in printa je vrhunska,…

Nato sem opazil, da na Spreadshirtu lahko odpreš tudi lastno trgovino, kjer lahko prodajaš lastne izdelke. Posledice so jasne –> Miha Rekar trgovinca.

Poleg prej omenjenega slogana sem se spomnil še majico s puščico, na podoben način, kot so “He is gay –>”, “I’m with stupid –>”,…, le da tu piše “Zašvicu se je FUL –>”.

Majico ste lahko opazili na mojem Facebooku in pa na kolegu v zadnji Piramidi, tu pa je nekaj fotk:

Vabljeni v trgovinco! 😉

Comments:

5 Responses to “Kupil kolo, prodam torbo!”