Veselička : Modro nebo – 1:0

Filed Under (Fotografija, Impro liga, Ostalo) by MR Foto on 04-06-2007

Včeraj se je pred nabito polno dvorano KUD-a France Prešeren zaključilo prvo dejanje finala Impro lige 2006/07.

V napeti tekmi, kjer zmagovalec ni bil znan vse do zadnjega, so si prvo zaključno žogico zagotovili člani ekipe Veselička. Nenavadni rezultat (pri zadnji disciplini je vsaka ekipa prejela dve točki od občinstva, namesto običajne ene) je na koncu kazal 9 : 8. Za Modro nebo seveda ni še nič izgubljenega, saj ekipi igrata na dve zmagi. Preberite si poročilo s tekme, ki je tokrat potekalo v živo preko naše spletne strani.

Druga finalna tekma bo na sporedu to nedeljo, 10. junija 2007, ob 20.00 prav tako v KUD-u France Prešeren. Vstopnice za predstavo si lahko zagotovite od torka, 5. junija 2007, naprej na blagajni KUDa FP.

Pa še galerija.

BTW: Zelo sem razočaran nad vami, obiskovalci bloga. Obisk mi stalno narašča, vse več vas je takih, ki se vračate (hvala vam), vendar redki pišete komentarje. Zakaj? Zame je to nekoliko moreče, saj ne vem, ali vam vsebine niso všeč, ali ne najdete, kje se komentira, ali se vam pač ne da, ali kaj čisto drugega. Za vsak komentar, ki ga napišete (v kateremkoli postu) sem vam zelo hvaležen, pa naj bo pozitiven ali negativen – konstruktivne kritike so vedno zelo dobrodošle, saj pripomorejo k kvaliteti v bodoče. Od hvale samo ego raste, kar pa ni dobro.

Comments:

Comments are closed.