Otroško dopoldne na Tromostovju

Filed Under (Fotografija) by MR Foto on 19-10-2008

Otroci so lahko tudi kaj narisali

Otroci so lahko tudi kaj narisali

Včeraj se je v sklopu Šoufesta ob kavarni Tromostovje zgodilo nekaj za najmlajše, ki bodo nekoč (najbrž) postali študentje.

Malčke je najprej s kitarsko spremljavo zabaval Boris Kononenko, ki jim je stalno dajal neke pripomočke, s katerimi so popestrili samo predstavo.

Boris je imel dobri dve uri programa, potem pa so na oder prišli T Angels, bolj znani kot Turbo Angels. Na njih sem od nekdaj gledal le kot na kopijo Atomik Harmonik, pa če tudi so z nekaterimi komadi že dokazali, da jih presegajo, so mi bili vedno le kopija. Saj veste, ni važno kako dober touchscreen telefon naredi Nokia, SE, HTC,… vedno bo vse le kopija iPhona.

Včeraj pa so mi pokazali, kako zelo sem se motil – Maša, Marjetka, Raay in Dejan so mi vsi po vrsti dokazali, da imajo močno glasbeno podlago in da se izvrstno ujamejo v večglasnem petju. Po (moji osebni) kvalitetni lestvici so preskočili praktično vse slo skupine.

Zdaj samo upam, da bodo kot T Angels tudi naredili kakšen speven zajeban pop komad, kjer bodo to svoje znanje pokazali tudi ostalim.

Še galerija.

Comments:

Comments are closed.