Finalni izbor Miss Hawaiian Tropic 2009

Filed Under (Fotografija) by MR Foto on 03-10-2008

Tagged Under : , ,

Nermina Sijamhodžić - Miss Hawaiian Tropic 2009

Nermina Sijamhodžić - Miss Hawaiian Tropic 2009

Ravnokar sem prišel iz Atlantisa, kjer je letos potekal finalni izbor za slovensko predstavnico miss Hawaiian Tropic 2009. Med 12 kandidatkami je žirija najprej izbrala 6 superfinalistk, nato pa proglasila zmagovalko Nermino Sijamhodžić.

Vse skupaj je bilo precej zanimivo z vidika fotografov, saj nam lastnega prostora sploh niso namenili, oz. bi morali biti nekje daleč od piste, kjer pa seveda nihče ni hotel biti. Zato smo se spravili v center dogajanja, kjer pa smo se morali izogniti kameram in se čim hitreje posesti ob bazen. Z malce sreče sem dobil skorajda idealen položaj, par cm levo od glavne sredinske kamere, kar mi je omogočilo takšno fotografiranje, kot se zagre.

Zanimivo je, da sta prav vse lenti dobili le 2 tekmovalki – zmagovalka in pa Alenka Pirnat. 10 ostalih tekmovalk je torej ostalo brez vsega.

Od vseh 12 se mi je najbolj dopadla Tina Starc, ki pa ni prišla v superfinale. Očitno imam jaz nek čuden okus, saj na vseh takih tekmovanjih moja favoritka ne pride nikamor. Ali pa ne pride nikamor, ker je moja favoritka?

Po razglasitvi smo bili prisotni ob bazenu (tistih nad njim ne) deležni še pogostitve ter simbolične zabave, množica pa se je vseeno kar hitro razkrojila.

Še precej obsežna galerija.

Comments:

13 Responses to “Finalni izbor Miss Hawaiian Tropic 2009”