Novo leto 07->08 – Bratislava

Filed Under (Fotografija, Party, Turistika) by MR Foto on 05-01-2008

Tagged Under : ,

Saj ne, da bi se kaj bolje počutil, prej obratno, ampak me že vse tako boli, da sem se lotil teh fotk z Bratislave. Bilo je mukotrpno in se kar ni hotelo končati, ampak rezultat pa je.

Lani sem novo leto s Collegiumom preživel v Pragi, letos pa bi ga moral, kot nekateri veste, v Krakowu. Usoda je hotela drugače, zato sem letos pristal v socialistični Bratislavi. Nagravžno grdo mesto brez življenja, brez mestnega vrveža, brez veselega decembra, skratka beda. Edina dobra stvar v mestu so slovaška dekleta, ki resnično vzamejo sapo.

Vendar pa v Bratislavi ni bilo slabo, ravno obratno – bilo je NEPOZABNO. Dan pred novim letom so bile štiri prednovoletne zabave v štirih različnih klubih. Sam sem bil v klubu Casey, kjer smo v beznici, da je ni večje, naredili žur, kot ga ne pomnijo.

Skoraj nič spanja kasneje smo odšli na degustacijo vin, v tri različne kleti, kjer smo poizkušali slovaška vina. Ne morem reči, da so slaba, vendar slovenske kvalitete pa ne dosegajo.

Zvečer pa je bil na vrsti D party – novo leto. Vseh 35 avtobusov Slovencev je žuralo skupaj v največji bratislavski diskoteki Dopler. Vse je bilo tako odlično, da ne bi moglo biti bolje. Bilo je ogromno poznanih ljudi – z Iosa, Krfa, ljubljanskih diskotek, osnovne šole,…

Takoj po odštevanju in po prehodu v 2008 pa je na oder prišel Omar s svojim bendom in publiko zabaval konkretno uro in pol, potem pa se je zabava šele močno razvnela. Res moram reči, da že dolgo nisem toliko preplesal, kot tisto noč, kar je najbrž tudi razlog, zakaj sem trenutno bolj ali manj negiben.

Naslednji dan je večina odšla proti domu, tisti “tapravi” pa smo ostali še en dan in eno noč in še enkrat zažurali, tokrat vsi v klubu Kartel. Utrujenost prejšnje noči se je močno poznala, zato so ljudje kaj kmalu začeli odhajati proti hotelu po zadnje ure bratislavskega spanja.

Za zaključek lahko rečem samo še tole; Pred enim tednom mi ni bilo jasno, zakaj ljudje tako množično hodijo v Bratislavo, kaj je tam tako posebnega…zdaj vem!

Aja, še nekaj sem pozabil…galerija.

Comments:

11 Responses to “Novo leto 07->08 – Bratislava”