LEELOOJAMAiS @ Orto bar

Filed Under (Fotografija, Koncerti, Userbars, Video) by MR Foto on 03-04-2009

Tagged Under : ,

Jernej med enim od mnogih solo vložkov

Jernej med enim od mnogih solo vložkov

Spet se je, tradicionalno za ta mesec v letu, začel Ortofest. Za razliko od lani, sem za letošnjega zvedel pravočasno in tako včeraj odšel na koncert skupine LEELOOJAMAiS. LLJ so za včeraj obljubljali presenečenja, ki so jih še kako izpolnili.

Lilužameji so si omislili kar 3 goste na vokalu, vsak od njih je pa je najprej pomagal zapeti en njihov komad, nato pa še enega svojega.

Prvo presenečenje je bil kalifornijski raper Spinz, ki je pravzaprav zadnje čase že kar njihov stalni spremljevalec. Spinz je Lari prinesel plastičnega petelina (ang. cock) in tako poskrbel še za dodatno presenečenje.

Drugi gost je bil prav tako iz raperskih vod, vendar tokrat slovenskega porekla – Trkaj. Rok jim je pomagal odpeti Nezamerimi, oni pa so mu priskrbeli podlago za Dihi Z Mano. Oboje se je slišalo naravnost odlično, kot da bi tako moralo biti že na začetku.

Zadnji gost pa je bil vokalist Big Foot MameGregor Skočir. Slednji je svoj vokal dodal znanemu komadu iz albuma neXtasyModeli. Za najboljši komad večera pa lahko z lahkoto razglasim  Važn Da Zadane, ki se je slišal nenormalno dobro1. Poleg “rock narodne” različice, bi morali BFM-jevci resno razmisliti tudi o LLJ različici, saj se sliši res izvrstno.

Skratka, še en super koncert Lilutov, edina stvar, ki me še vedno moti, pa je Larin vokal na komadih iz CCM. Res mi ne paše zraven. Galerija.

  1. Posnel sem tudi kratek nizko-kvaliteten video []

Comments:

One Response to “LEELOOJAMAiS @ Orto bar”