Super Dogodek na Laguni

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 13-08-2008

Tagged Under : ,

Mate v elementu

Mate v elementu

Včeraj se je ob svetovnem dnevu mladih dogajal Super Dogodek na ljubljanski mestni plaži – Laguni. Začelo se je že ob 18:00, ob elektro zvokih DJ Dekkyja, pravi koncert pa so začeli HeaveniX, vendar sem žal prišel malo prepozno in sem jih zamudil.

Prišel sem direktno na Mi2, ki so, kljub takrat še maloštevilni publiki, naredili pravi koncertni filing – uspešnice, kot so Sv. Margareta, Črtica in Pojdi z menoj v toplice, pač ne morejo naleteti na gluha ušesa.

Sledili so Da Phenomena, ki so poleg klasičnega programa, zaigrali tudi komad iz Matejevega projekta Bro. Na parih komadih so gostili tudi trobento in sax, tako, da so komadi izpadli še bolj pristni in živi.

Za konec pa je prišel še Trkaj s svojimi Rapostoli, ki pa (na žalost) niso več to, kar so bili, saj je Trkaj zamenjal celoten line-up. Saj ne, da niso bili dobri, bili so super, vendar se proti prejšnji postavi (Gabrič, Hace, Collori, Horvat in Ravbar) lahko samo poskrijejo. Trkaj je itq spet raztural, fotografi pa smo imeli spet problem ga uloviti med konstantnim premikanjem po odru in pod njim. Na odru se mu je za par komadov pridružil tudi Omar, da se je Ni Več Tko slišal enako kot na plati.

Cel koncert je minil v rdeči barvi in odebeljenih črkah SD, saj je šlo v bistvu za promocijo stranke. Ne vem sicer zakaj bi vplivali na mlade, ki nimajo volilne pravice, ampak vsaka stranka ima svoje skrite predvolilne poti.

Še galerija.

Comments:

4 Responses to “Super Dogodek na Laguni”