Femme Fatale 2008

Filed Under (Fotografija) by MR Foto on 25-10-2008

Simpatični Sanja in Ula v razigranem pogovoru

Simpatični Sanja in Ula v razigranem pogovoru

V prenovljeni Festivalni dvorani se je včeraj odvijala prireditev Femme Fatale v organizaciji Delo-Revije oz. bolj natančno revije Eva.

Povabljence smo najprej pričakali na rdeči preprogi, kjer so kasneje stopale letošnje kandidatke za fatalko leta: Ula Furlan, Ota Roš, Nuška Drašček, Sabina Remar, Bernarda Žarn, Iris Mulej, Bojana Nenadović Otrin, Erika Žnidaršič in Nuša Derenda. Med kandidatkami je bila še Mojca Rode, ki pa se prireditve zaradi športnih aktivnosti v Italiji ni mogla udeležiti.

Fatalke so pripeljali v novem Chevrolet Aveu, ki ga je zmagovalka dobila v uporabo za eno leto. Že to, da se na taki “gala” prireditvi za sponzorski avto znajde nek korejski šit je precej čudno, da pa ga zmagovalka ne dobi v trajno last, ampak samo za eno leto, je pa naravnost idiotsko.

Ko sem odšel v Festivalno, sem bil kar malo presenečen – nobenih miz, nobenih stolov, na odru pa radijska “kabina”. Vsi so bili primorani stati, vključno s fatalkami. Seveda se je 99% žensk obulo prireditvi primerno (visoke pete), zaradi česar je bilo res žalostno gledati, kako so se noge dobri dve uri mučile v tistih čeveljčkih.

Festivalna dvorana je res lepa, sploh so mi všeč luči na steni, ki spominjajo na Philips LivingColors – v momentu lahko zamenjajo barvo in intenzivnost barve, ter s tem spremenijo “look & feel” celotnega prostora.

Fotografov nas je bilo 4532456236-krat preveč, kar se je izkazalo za posebej zanimivo pri skupinskih slikah, ko je kar naenkrat kakšen n00b skočil pred nas, ki se zavedamo, da vsi rabimo tisto fotko, zato se tako tudi obnašamo.

Nagrado je lanski fatalki Nini Ivanič odvzela Bernarda Žarn in ob tem prejela še precej veliko umetniško sliko, ki je prav gotovo nastajala kar nekaj časa, kar dokazuje, da so rezultati takšnih prireditev znani že veliko vnaprej.

Galerija.

Comments:

One Response to “Femme Fatale 2008”