Gigi D’Agostino v Samsari

Filed Under (Party, Video) by MR Foto on 10-01-2009

Tagged Under : ,

Včeraj, na moj 21. rojstni dan, sem se odpravil v Samsaro, saj je tam rolal legendarni Gigi D’Agostino. Lani so mi dan (noč?) polepšali LEELOOJAMAiS v Ortu (ki so bili tam spet prejšnji mesec), včeraj pa vaši SMSi, Facebook posti,…, ki jih je bilo res nešteto, pa tudi Gigi.

V Samsari poprej še nisem bil, me je pa že pred obiskom pozitivno presenetil lep e-mail s strani PR-ovke, kjer so lepo pisala navodila in kratko sporočilo, da se veselijo mojega prihoda, kar takšne maile precej polepša. Sicer so bila navodila nekam čudna (dovoljeno samo slikanje prve skladbe), vendar se s tem nisem obremenjeval.

Ko smo s kolegi prišli v Samsaro, nas je vse čakal nekakšen šok, saj se je za vstop obvezno registrirati in jim s tem dati VSE podatke o sebi (osebna izkaznica) + sliko, ki jo tam naredijo kar z web kamerco, za povrh pa še plačati 1€. Kljub temu smo se seveda odpravili not, kjer pa me je na PRESS pultu čakalo novo presenečenje – fotografiranje z bliskavico je prepovedano.

Najprej sem se samo nasmehnil in mislil, da me zajebavajo, vendar resnično, fleširanje je bilo prepovedano. Punci za šalterjem sem takoj povedal, da prav, ampak potem pač ne bo slikc, ker brez fleša v temnih diskačih nimaš kaj slikati. Pospravil sem fotoaprat in se odpravil v Samsaro proslavljati svoj rojstni dan.

Kmalu smo s kolegi ugotovili, da to ni Ljubljana, Izola oz. ostala civilizirana mesta, ampak, da smo prišli v Maribor. Ljudje te brez vsake kulture porivajo sem pa tja (pa take fore), polivajo s pjačo, pohojajo s petkami,…, skratka živalsko vedenje. Gužva je bila res nepopisna (notri je bilo vsaj 20% preveč ljudi), vendar bi se vseeno dalo povsem kulturno premikati.

Dodatno je razočaral še Gigi, ki je očitno že povsem oglušel in ne zna več miksati, zato prehodi med komadi zgledajo tako: fade out –> pavza –> zamenjava sourca –> play –> fade in. Event bi bil v normalnih okoliščinah popoln polom, tako pa mi je bilo zaradi dobrega dneva, dobre družbe, dobre glasbe (roko na srce, njegovi komadi so še vedno zakon) in ostalih malenkosti vseeno super.

Ker ni slikc, prilagam samo kratek filmček, posnet z iPhonom, tega komada:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TR0vl8FT5T8[/youtube]

Še enkrat hvala vsem za vaše čestitke. Means a lot!

Comments:

6 Responses to “Gigi D’Agostino v Samsari”