Impro liga: Veselička vs. Kuli-Muli

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 21-04-2008

Tagged Under :

Po (relativno) dolgem času sem bil spet v KUDu Franceta Prešerna na impro tekmi. Tokrat sta na “odločilni tekmi” moči merili ekipi Veselička in Kuli-Muli.

Ekipi sta se pomerili v dveh znanih disciplinah, Pisalni stroj in Apokalipsa, ter v treh izzivih. Prvi je bil derivat discipline Stavki iz klobuka – tokrat je šlo za akcije iz klobuka. Drugi izziv je bil zelo preprost – dogajanje 10 let po koncu pravljice. Delegatski izziv pa je bil realno-virtualen. Iz enega realnega sveta je morala ekipa počasi preiti v drug nerealen svet.

Tekma, ki jo je povezoval Jure Karas (aka. Slon), je bila izredno zanimiva: sodnici sta se prav v vseh disciplinah strinjali z občinstvom, točkovanje pa je potekalo izmenično. Najprej 3 točke za Veseličko, nato 3 za Kuli-Muli, pa spet 3 za V in 3 za KM in pa še odločilne 3 za V, kar je prineslo končni rezultat 9:6 za Veseličko.

Prav ta rezultat 9:6 (nameren ali ne) pa že namiguje na posebno ekshibicijo, ki se bo odvijala naslednjo nedeljo – Impr0n. Šlo bo za erotizirano-improvizirano lutkovno predstavo (karkoli že to pomeni), zaradi česar je ogled osebam mlajšim od 18 let dovoljen le v spremstvu staršev.

Še galerija.

Comments:

4 Responses to “Impro liga: Veselička vs. Kuli-Muli”