Steve Angello @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party, Video) by MR Foto on 26-09-2009

http://g.mr.si/steve_angello_inbox/

Angello nad publiko v InBoxom

Vsi, ki vsaj malo spremljajo elektronsko glasbo, dobro poznajo ime Steve Angello. Le kako bi lahko preslišali hite, kot so Show Me Love, Tell Me Why, Leave the World Behind, Gypsy, Be,…, ter še morje drugih, ki jih je naredil sam ali pa s svojo Swedish House Mafia.

Osebno me je navdušil že prvič, ko sem ga videl – na lanskem Woodshocku, totalni raztur pa je naredil skupaj z Ingrossom na letošnjem festivaliu Exit. Tudi tokrat pa ni bilo prav nič drugače.

Čeprav je klub v začetku zgledal bolj prazen, kot ne, sta tam zbrano množico vseeno dobro ogrela Rusty in Jaka in jo dobro pripravila na prihod Grškega Šveda. Ko je le-ta prišel, je bil namreč klub precej poln in pripravljen na nepozabno noč.

Zame je bila še toliko bolj nepozabna, saj sem imel zanj pripravljene tri A3 slike Exita. Dve mi je podpisal (in bosta kmalu viseli na steni), eno pa sem mu podaril v spomin na izreden žur, ki sta ga tam izvedla z Ingrossom.

Torej, v InBoxu je bil res odličen žur, za katerega vam je lahko zelo žal, če ste ga zamudili. Da pa vam vsaj malo približam energijo, ki nas je polnila včeraj, pa si oglejte film in pa galerijo.

EXIT 2009 @ Novi Sad

Filed Under (Fotografija, Koncerti, Party, Video) by MR Foto on 15-07-2009

Nasmejana Dubfire in Riche Hawtin pred nastopom

Nasmejana Dubfire in Riche Hawtin pred nastopom

Preteklih nekaj dni sem bil odsoten, saj sem se zadrževal na enem večjih in boljših evropskih festivalov, definitivno pa najboljšem v tem delu Evrope – EXIT 2009. Letošnji EXIT je bil že deseti po vrsti, zame pa je bil žal prvi.

Zakaj žal? Ker je to definitivno ena boljših stvari, na katerih sem bil v življenju. Praktično nimam nobene pripombe čez nobeno stvar. Organizacija na najvišjem nivoju – od skorajda vojaškega varovanja, nadvse prijaznega in ustrežljivega press centra, stalnega SMS obveščanja medijev, pošlihtanih akreditacij,…, vse, vse, vse je bilo tako dobro uštimano, da skoraj ni verjetno. Vsaj ne v primerjavi s katerokoli prireditvijo pri nas.

Da izjemnega line-upa na vseh 20-ih floorih sploh ne omenjam. Da, 20 različnih prizorišč je bilo. Od čisto majhnih s trubači, ki prenesejo dobrih 100 ljudi, pa do megalomanskega Main odra in Dance Arene, ki na sebi z lahkoto zadržujeta okoli 60.000 ljudi.

Zaradi pestre izbire sem se kar težko odločal kam bi šel. Prvi dan sem si ogledal vse odre, naslednje dni pa sem se največ zadrževal na glavnem odru in v plesni areni.

Ker je vseh artistov preveč, da bi jih našteval in linkal (600+), bom izpostavil samo tiste, ki so me res navdušili: The Herbaliser, celotna ekipa Circo Loco, Overdrive, Korn, Gui Boratto, Richie Hawtin B2B Dubfire, Elemental, Kraftwerk, Moby, Etienne De Crecy, Sebastian Ingrosso B2B Steve Angello, Madness, Elvis JacksonThe Prodigy, Marko Nastić B2B Valentino Kanzyani, The Japanese Popstars in finale letošnjega festivala Green Velvet B2B Carl Cox.

Po besedah organizatorja se je v 4-ih dneh na Petrovaradinski trdnjavi izmenjalo okoli 200.000 različnih ljudi oz. okoli 80.000 na dan (večina nas je bila tam vse 4 dni).

Zaradi boljše preglednosti sem galerijo razdelil po dnevih, se pravi: 1. dan, 2. dan, 3. dan, 4. dan, za nameček pa sem pripravil še krajši pregled dogajanja na dance areni v filmčku.

Woodshock 2008

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 29-06-2008

Tagged Under : , ,

Steve Angello

Včeraj se je kake 2 kilometra od mene stran odvijal en največjih open-air elektronskih dogodkov v Sloveniji – Woodshock. Vse skupaj se je začelo že ob 3-eh popoldne, vendar sem se (k sreči) malo zaklepetal na Zbiljah, zaradi česar sem v gmajno prišel šele okoli 22-e ure. Izkazalo se je, da je bilo še prekmalu, saj se je prava zabava začela šele okoli polnoči.

Večina udeležencev se je zadrževala na HARD ASS TECHNO CARDIAC ARREST aka. schranz flooru. Tam je bilo malo prehudo zame, zato sem tja odhajal samo na hitro narediti kakšno sliko sem in tja.

Sam sem se bolj zadrževal na sredinskem SHARKASTIQUE GREEN HOUSE flooru, kjer so med drugimi nastopili tudi Jaka, Shark, Ariel G, Steve Angello, Sebastien Leger in Fergie. Sploh Angello me je totalno navdušil, saj sem “preplesal” večino njegovega nastopa.

Na tretjem COCOON & BORDER COMMUNITY flooru pa so med drugim nastopili tudi Sasha Carassi & Tony Matt, Ricardo Tobar in James Holden, ki pa so skrbeli bolj za minimalne ritme elektronike.

Na splošno so občutki glede celotne prireditve izvrstni, motilo me je samo dejstvo, da kot fotograf sponzorskega portala nisem dobil PRESS ali VIP prepustnice, ampak navadno karto. Posledica tega je bila, da nisem mogel nikamor drugam, kot katerikoli drugi udeleženci zabave, ki so karto plačali. K sreči sem se lahko zmenil vsaj za vstop v srednji oder, ki je bil tudi meni osebno najbližji po všečnosti glasbe.

Sicer sem pričakoval več ljudi, ampak mislim, da je event kljub temu odlično uspel – galerija.