Eureka!: Gareth Emery @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 28-04-2011

Gareth Emery

"Nasmejan" Gareth Emery

Galerija.

Benny Benassi @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 06-03-2011

Benny Benassi salutira nabitemu klubu

Benny Benassi salutira nabitemu klubu

Včeraj je v ljubljanski InBox prišel italijanski mega DJ – Benny Benassi. Bennyja najbrž poznate po že malce zastarelem globalnem ultra hitu Satisfaction.

Vendar pa Beni še zdaleč ni le Satisfaction saj namreč spada med bolj aktivne ter uspešne producente. Zadnja uspešnica je npr. sodelovanje z Gary GoCinema, katere remix (by Skrillex) je čez noč postal stalnica praktično vseh klubov po svetu.

Klub je bil še malo pred polnočjo praktično prazen in, ker je bil ravno pust, sem se bal ponovitve pustne sobote izpred dveh let s Sharamom, ko nas je bilo v Vertigu le dobrih 100. Vendar pa se je zgodilo ravno obratno – malo po 1. uri zjutraj se je klub skoraj povsem napolnil in pripravil odlično dobrodošlico italijanskemu DJ-ju.

Glavni maškari sta bili brez dvoma črni in rdeči Deadmau5, ki sta navdušila celo Bennyja, ki je na Twitter zapisal tole: “Tonight I saw 2 dressed as @Deadmau5. Male and female. Nobody dresses ever as Benny Benassi at Carnival. I’m very jealous”.

Za več pa le klik na galerijo ter video.

Freemasons @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 28-02-2010

Russell Small - Feemasons

Russel je v duhu olimpijskih iger stopil na stopničko

V ljubljanski diskoteki InBox se je včeraj ponovno dogajalo. Za ogrevanje smo najprej videli prvi predizbor za Miss Bikini Slovenije, ki ga je vodil Jean Frbežar. O kandidatkah ne bi izgubljal besed, saj gre za že prežvečeno temo, zgolj ob hitrem pregledu galerije, pa boste dobro vedeli o čem govorim.

Prvi del večera je za glasbo skrbel duo majoneza Mayonesse, aka ClemenB & MatthewK. Več ali manj sta vrtela priredbe radijskih uspešnic, kar me je pustilo bolj hladnega kot ne.

Ko sem že mislil, da bo žur ostal na DeeJay Time ravni, pa je začel vrteti Russel Small oz. polovica napovedanega dua Freemasons. Kvaliteta glasbe se je instantno dvignila na precej višjo raven, ko pa se je z odličnim vokalom glasbi pridružila še Lisa Millet, se je party povsem razvnel.

Poleg odlične glasbe, pa smo tokrat lahko uživali še ob dovršenih cocktailih, večinoma sestavljenih iz pijač Pernod Ricard.

Še galerija.

Morales @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party, Video) by MR Foto on 17-01-2010

David je bil prisoten tudi na majčkah...

David je bil prisoten tudi na majčkah...

Včeraj je v InBox po dobri polovici leta spet prišel David Morales. Če je bilo prejšnjič preveč ljudi, pa nas je bilo včeraj ravno prav.

Množico je pred prihodom Moralesa ogreval Jr. Gregg, ki je poskrbel za norišnico, še preden se je ta zares začela. Na tri četrt poln klub je dajal vtis, kot da bo konec sveta, vsi pa so nestrpno pričakovali “kralja večera“.

Slednji se je le prikazal malo pred drugo uro zjutraj, takrat pa je bilo prvo plesišče že povsem polno in dobro pripravljeno na noro žurko.

Morales je sicer začel bolj umirjeno, vendar pa je iz komada v komad stopnjeval energijo, kar se je na koncu rezultiralo v odličen party.

Sam sem zaradi jutranjih dejavnosti sicer odšel precej pred koncem, a verjamem, da je bilo odlično tudi po tem, ko me ni bilo več tam.

Na žalost je bilo premalo ljudi, da bi se zažuralo še nadrugem plesišču, ki je tokrat služil le kot prehod iz konca na začetek glavnega.

Še galerija in pa film.

Cocoon Night @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 13-12-2009

Večer sta popestrili simpatični plesalki

Večer sta popestrili simpatični plesalki

V ljubljanski diskoteki InBox je bilo včeraj spet vroče. Tokrat sicer ni bilo polno, kot na Prydzu, vendar pa je bila kumulativna energija publike nekajkrat višja.

Super vzdušje je imelo pozitiven vpliv tudi na DJ-je, ki so včeraj res odlično poskrbeli za dobro glasbo in tako ustvarili enega boljših žurov v InBoxu v zadnjem času.

Na glavnem plesišču so štalo delali romunski ter slovenski DJ-ji: Raresh (Cocoon, [a:rpia:r]), Valentino Kanzyani (Jesus Loved You) ter Praslea (sunrise, [a:rpia:r]).

Manjši floor pa je bil bolj germanističen oz. primorski, saj so tam vrteli Markus Fix (Cocoon), Chris Tietjen (Cocoon) ter Ian F. (Jesus Loved You).

Ker sem imel danes zjutraj standarden “šiht” na Kališču, sem bil primoran zabavo zapustiti predčasno, zato tudi na tradicionalno nori after v SubSub žal nisem šel.

Še galerija.