Morales @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party, Video) by MR Foto on 17-01-2010

David je bil prisoten tudi na majčkah...

David je bil prisoten tudi na majčkah...

Včeraj je v InBox po dobri polovici leta spet prišel David Morales. Če je bilo prejšnjič preveč ljudi, pa nas je bilo včeraj ravno prav.

Množico je pred prihodom Moralesa ogreval Jr. Gregg, ki je poskrbel za norišnico, še preden se je ta zares začela. Na tri četrt poln klub je dajal vtis, kot da bo konec sveta, vsi pa so nestrpno pričakovali “kralja večera“.

Slednji se je le prikazal malo pred drugo uro zjutraj, takrat pa je bilo prvo plesišče že povsem polno in dobro pripravljeno na noro žurko.

Morales je sicer začel bolj umirjeno, vendar pa je iz komada v komad stopnjeval energijo, kar se je na koncu rezultiralo v odličen party.

Sam sem zaradi jutranjih dejavnosti sicer odšel precej pred koncem, a verjamem, da je bilo odlično tudi po tem, ko me ni bilo več tam.

Na žalost je bilo premalo ljudi, da bi se zažuralo še nadrugem plesišču, ki je tokrat služil le kot prehod iz konca na začetek glavnega.

Še galerija in pa film.

David Morales @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party, Video) by MR Foto on 25-06-2009

Na Moralesu je bilo peklensko vroče

Na Moralesu je bilo peklensko vroče

Včeraj zvečer se je po celi Sloveniji dogajalo toliko prireditev, kot le redkokdaj. Poleg vseh državotvorno povezanih proslav, pa se je v ljubljanski diskoteki InBox odvijal zaključek sezone z Get2Gether partyjem, glavna zvezda pa je bil nihče drug kot sam David Morales.

Dogodek, ki sta ga v največji meri podprla fashiontv in CMT, je diskoteko popolnoma napolnil, če ne celo prenapolnil. Ljudi je bilo toliko, da je bilo premikanje skrajno težko. In ne samo po obeh plesiščih, tudi v VIPu (ki je sicer zavzemal polovico največjega floora) je bila gužva nepopisna.

Kljub gužvi in hudi vročini (klub nujno potrebuje močnejšo klimo), pa je bil party naravnost izvrsten. Ne samo na glavnem odru, kjer so za ogrevanje pred Moralesom skrbeli Rusty, Jr. Gregg in Jaka, ampak tudi na manjšem odru, kjer so nas ogrevali za sobotni Woodshock, je bilo vzdušje odlično. Ena sama uživancija, kamorkoli pogledaš.

Ker se ne spomnim nobenega presežka več, s čimer bi opisal včerajšnji večer, prilagam le še linka do kratkega filmčka in pa galerije.