Famous with Freemasons @ Festivalna dvorana Lent

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 12-12-2010

Vidno razpoloženi Beltek

Vidno razpoloženi Beltek

Včeraj se je v festivalni dvorani Lent v Mariboru odvijal še zadnji izmed Tastefulevents eventov letošnje sezone – Famous with Freemasons. V bistvu je bilo bolj Famous with Freemason, saj je prišel samo eden izmed dueta in sicer Russell Small.

Tudi na splošno je izgledalo, kot da je prišel samo vsaki drugi obiskovalec, saj je bil cel prostor precej bolj prazen, kot pa sem navajen iz drugih odličnih Tastefulevents dogodkov.

Je bil pa zato celoten line-up precej daljši, poleg Freemasons so namreč vrteli še Brlee, Tim Urbanya, Beltek in pa Reaky.

Imel sem zelo visoka pričakovanja do partyja, sploh zaradi tega, ker me je pred časom prav Russel v InBoxu totalno navdušil. Tokrat pa je bilo precej drugače – glasba, ki jo je vrtel je bila pod nivojem, pa tudi sam je deloval precej mrk in nezainteresiran.

Je pa zato vsaj Beltek, ki je prišel za njim, totalno raztural s povsem novimi ter večinoma še neizdanimi komadi, ki so se na zabave željni množici izkazali več kot odlično.

Še galerija.

Freemasons @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 28-02-2010

Russell Small - Feemasons

Russel je v duhu olimpijskih iger stopil na stopničko

V ljubljanski diskoteki InBox se je včeraj ponovno dogajalo. Za ogrevanje smo najprej videli prvi predizbor za Miss Bikini Slovenije, ki ga je vodil Jean Frbežar. O kandidatkah ne bi izgubljal besed, saj gre za že prežvečeno temo, zgolj ob hitrem pregledu galerije, pa boste dobro vedeli o čem govorim.

Prvi del večera je za glasbo skrbel duo majoneza Mayonesse, aka ClemenB & MatthewK. Več ali manj sta vrtela priredbe radijskih uspešnic, kar me je pustilo bolj hladnega kot ne.

Ko sem že mislil, da bo žur ostal na DeeJay Time ravni, pa je začel vrteti Russel Small oz. polovica napovedanega dua Freemasons. Kvaliteta glasbe se je instantno dvignila na precej višjo raven, ko pa se je z odličnim vokalom glasbi pridružila še Lisa Millet, se je party povsem razvnel.

Poleg odlične glasbe, pa smo tokrat lahko uživali še ob dovršenih cocktailih, večinoma sestavljenih iz pijač Pernod Ricard.

Še galerija.