Famous with Freemasons @ Festivalna dvorana Lent

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 12-12-2010

Vidno razpoloženi Beltek

Vidno razpoloženi Beltek

Včeraj se je v festivalni dvorani Lent v Mariboru odvijal še zadnji izmed Tastefulevents eventov letošnje sezone – Famous with Freemasons. V bistvu je bilo bolj Famous with Freemason, saj je prišel samo eden izmed dueta in sicer Russell Small.

Tudi na splošno je izgledalo, kot da je prišel samo vsaki drugi obiskovalec, saj je bil cel prostor precej bolj prazen, kot pa sem navajen iz drugih odličnih Tastefulevents dogodkov.

Je bil pa zato celoten line-up precej daljši, poleg Freemasons so namreč vrteli še Brlee, Tim Urbanya, Beltek in pa Reaky.

Imel sem zelo visoka pričakovanja do partyja, sploh zaradi tega, ker me je pred časom prav Russel v InBoxu totalno navdušil. Tokrat pa je bilo precej drugače – glasba, ki jo je vrtel je bila pod nivojem, pa tudi sam je deloval precej mrk in nezainteresiran.

Je pa zato vsaj Beltek, ki je prišel za njim, totalno raztural s povsem novimi ter večinoma še neizdanimi komadi, ki so se na zabave željni množici izkazali več kot odlično.

Še galerija.

Famous with Mark Knight @ Festivalna dvorana Lent

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 10-10-2010

Mark Knight v elementu

Mark Knight v elementu

Včeraj so Tastefulevents otvorili novo serijo zabav poimenovano Famous. Headlinerja Opening Night dogodka sta bila angleški house DJ Mark Knight ter slovenski Beltek, ogreval pa je “lokalni matador” Tim Urbanya.

Sam sem prišel ravno proti koncu Timovega seta, ki je bil očitno zadovoljiv, saj je folku kar dogajalo. Mark je posegal po malce bolj umirjenih ritmih s par vmesnimi “hit komadi”, da je ljudi držal na neki konstanti ravni. Beltek pa je začel bolj udarno, nato pa je to le še stopnjeval in tako odlično zaključil otvoritveno noč Znanih.

Kot na Pleasure: The Ultimate Seduction, se je tudi tokrat slišalo izvrstno. Ravno prav glasen, mehek ter čist zvok – prava paša za ušesa v primerjavi s trdimi sistemi, ki jih lahko slišimo v večini drugih slovenskih klubov. Malo manj so bili tokrat spektakularni svetlobni efekti, a je bilo vseeno zadovoljivo.

Edini minus celotnega eventa je najbrž udeležba – saj ne da je bilo prazno, le zadosti polno ni bilo, da bi iz dobrega žura nastal super party. Očitno Slovencem Mark Knight ni dovolj poznan, ali pa je bil event preprosto premalo oglaševan.

Še galerija.

Pleasure: The Ultimate Seduction @ Lent

Filed Under (Fotografija, Party, Video) by MR Foto on 18-04-2010

The Ultimate Seduction with The Shapeshifters

The Ultimate Seduction with The Shapeshifters

Včeraj sem se prvič odpravil na party v Maribor. Bolj natančno v festivalno dvorano Lent, kjer se je pod okriljem Tastefulevents odvijal dogodek Pleasure: The Ultimate Seduction.

Zaradi vulkanskega pepela napovedane Funkagende žal ni bilo, sta pa zato s svojim Aston Martinom DB9 iz Dovra v Angliji pridirjala The Shapeshifters. Vse skupaj je bilo zelo zanimivo, saj sta nas na Twitterju stalno obveščala o poteku potovanja. Twit (ščebet?) po koncu njunega nastopa včeraj pa celotno zgodbo še najlepše zaključi: “Thank you Slovenia worth every mile!!! We love you x“.

Na sam party sem sicer prišel, ko je vrtel Pookie, vendar se je žur zares začel šele po prihodu Shapeshiftersov. Festivalna dvorana je bila super opremljena tako z zvočnimi, kot tudi svetlobnimi efekti. Idealno bi bilo, če bi bil lučkar malo bolj ozaveščen, kako se dela lightshow na tako glasbo, ampak je kar je.

Zaradi odlične glasbe se plac sploh ni praznil, tako je bilo tudi ob odhodu glavnih zvezd in prihodu Belteka plesišče še čisto polno. Beltek je sicer začel bolj umirjeno, a vse je bila le priprava na kasnejši odlom. Preklopil je namreč na malenkost trše ritme in iz publike iztisnil še zadnje atome moči. Žal sem moral oditi kako uro pred koncem, a baje so štajerci noreli do zadnje minute.

Skratka res fenomenalen party, zaradi katerega se bom gotovo še kdaj odpravil v Maribor. Galerija in video.

Zmagovalec Britain’s Got Talent je Paul Potts

Filed Under (Ostalo) by MR Foto on 19-06-2007

Tagged Under :

OK, boste rekli, kva pa zdej piše tale Miha… c c c 🙂 No, dejstvo je, da so se na Izklopu zadnje čase pojavljali linki na tekmovanje Britain’s Got Talent in dva tekmovalca (bolj natančno tekmovalka in tekmovalec) sta mi tako padla v oči, da jima enostavno moram posvetiti en post. To sta Connie Talbot in Paul Potts.

Connie je stara komaj 6 let, vendar ima izreden glas, komad Somewhere over the rainbow je zapela (po besedah Simona Cowella) pitch-perfect. Enostavno ne moreš verjeti, da ima lahko tako mlada punčka tak izreden glas. Pa še njeni nastopi: Avdicija, Polfinale, Finale.

Paul pa je prodajalec mobilnih telefonov. Najbrž bivši, ker je s svojim glasom osvojil, ne samo Veliko Britanijo, ampak cel svet. Ob prvem zvoku iz njegovih ust je vstalo vse, kar je na mojem telesu kosmatega. Tip ima glas kot da bi bil dolgo šolan pevec. Še njegovi nastopi: Avdicija, Polfinale, Finale.

Po 2 milijonih glasov je sledila razglasitev. I can’t wait to hear his first single 🙂