Pleasure: The Ultimate Seduction @ Lent

Filed Under (Fotografija, Party, Video) by MR Foto on 18-04-2010

The Ultimate Seduction with The Shapeshifters

The Ultimate Seduction with The Shapeshifters

Včeraj sem se prvič odpravil na party v Maribor. Bolj natančno v festivalno dvorano Lent, kjer se je pod okriljem Tastefulevents odvijal dogodek Pleasure: The Ultimate Seduction.

Zaradi vulkanskega pepela napovedane Funkagende žal ni bilo, sta pa zato s svojim Aston Martinom DB9 iz Dovra v Angliji pridirjala The Shapeshifters. Vse skupaj je bilo zelo zanimivo, saj sta nas na Twitterju stalno obveščala o poteku potovanja. Twit (ščebet?) po koncu njunega nastopa včeraj pa celotno zgodbo še najlepše zaključi: “Thank you Slovenia worth every mile!!! We love you x“.

Na sam party sem sicer prišel, ko je vrtel Pookie, vendar se je žur zares začel šele po prihodu Shapeshiftersov. Festivalna dvorana je bila super opremljena tako z zvočnimi, kot tudi svetlobnimi efekti. Idealno bi bilo, če bi bil lučkar malo bolj ozaveščen, kako se dela lightshow na tako glasbo, ampak je kar je.

Zaradi odlične glasbe se plac sploh ni praznil, tako je bilo tudi ob odhodu glavnih zvezd in prihodu Belteka plesišče še čisto polno. Beltek je sicer začel bolj umirjeno, a vse je bila le priprava na kasnejši odlom. Preklopil je namreč na malenkost trše ritme in iz publike iztisnil še zadnje atome moči. Žal sem moral oditi kako uro pred koncem, a baje so štajerci noreli do zadnje minute.

Skratka res fenomenalen party, zaradi katerega se bom gotovo še kdaj odpravil v Maribor. Galerija in video.

The Shapeshifters @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 18-10-2009

Zabavo so še dodatno popestrili plesalci in plesalke

Zabavo so še dodatno popestrili plesalci in plesalke

Ljubljanski klub InBox je včeraj praznoval prvo obletnico svojega obstoja. Dogodku primerno so v goste povabili britanski duo The Shapeshifters.

Poleg njiju so včerajšnji večer popestrili še ambiental performances, Sylvain z Laro, Pookie, kaykay, Mark Ceilinger, Rusty ter ClemenB.

Sam se dobro spominjam tiste otvoritvene zabave z Mondialovim pre & after red love partyjem v še ne popolnoma dokončanem klubu. Bilo je naravnost odlično in absolutno noro, tako kot tudi velika večina partyjev in koncertov, ki so sledili.

V letu dni se je v InBoxu zvrstil res precej raznovrsten program, z več kot 100 dogodki, med drugimi: dvodnevna petnajstletnica Umeka, predstavitev Zlatkotovega albuma, prišli so Bodyrox, Dave Clarke, Richie Hawtin, David Morales, Steve AngeloThe RasmusFunkagenda, ter ekipa PachaKanzyani je vrtel 8 ur, gostili so after dneva elektronike, ter še in še.

Po tako razburljivem letu z veseljem gledam naprej ter komaj čakam, da izvem, kaj imajo za nas pripravljeno v prihodnosti.

Galerija.