Beatz & Freakz @ Gospodarsko razstavišče

Filed Under (Fotografija, Party, Video) by MR Foto on 24-10-2010

Umek pred množico

Umek pred razigrano množico

Včeraj se je po dolgem času na Gospodarskem razstavišču spet odvijal velik party z zelo zvenečimi imeni – tako tujimi, kot tudi domačimi. Vse se je dogajalo na dveh plesiščih – house ter techno.

Na prvem sta ogrevala Sylvain in Mike Vale, nato pa je že nastopilo prvo veliko ime – D. Ramirez. Za njim je prišel še en velikan house glasbe – Eric Prydz, zaključila pa sta Jaka in Shark.

Na drugem, malenkost večjem ter precej bolj polnem plesišču, pa smo lahko najprej uživali v glasbenem izboru izpod rok dueta Bizzy & Veztax, nato pa je šlo vse le še navzgor. Najprej Kevin Saunderson, nato pa še domača kralja trdih ritmov Umek in Valentino Kanzyani.

Kljub mogoče malenkost manjšemu obisku, kot sem pričakoval ob tako velikem line-upu, je bilo včeraj na “gospodarcu” nepopisno dobro. Prav vsi DJ-ji so dali vse od sebe in dvigali divjo množico visoko visoko v zrak.

Še galerija in video.

Eric Prydz @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 06-12-2009

InBox je bil napolnjen do zadnjega kotička

InBox je bil napolnjen do zadnjega kotička

Včeraj se je v ljubljanski diskoteki InBox spet vse treslo. V goste je namreč v okviru Get2Gether večerov prišel sam Eric Prydz.

Eric je že bil v naših koncih dobri dve leti nazaj. Takrat me je v Ambasadi Gavioli precej razočaral, klub je bil na pol prazen, ampak to je bil to moj prvi obisk AG, zaradi česar mi je bilo vse skupaj noro.

Tokrat me je presenetil sam obisk – klub je bil namreč že pred prvo uro zjutraj povsem napolnjen in se pozibaval v odličnih ritmih DJ Sylvaina.

Okrog pol dveh pa je prišel Pryda, ki je vrtel zelo podobno glasbo, kot pred dvema tednoma Pete Tong. Očitno sem padel iz loopa, saj mi takšna glasba sploh ne potegne.

Kljub nevšečnim zvočnim vibracijam, pa je bil včerajšnji party odličen. Edina pripomba, ki jo imam je prepozno odprtje drugega plesišča, saj je bilo zaradi velikega obiska na prvem precej vroče in nagužvano.

Galerija.