Noč radia Belvi 2009

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 06-09-2009

Nihče ne more bolj presenetiti, kot Murko

Nihče ne more bolj presenetiti, kot Murko

Noč radia Belvi je ena tistih prireditev, ki ima že krepko tradicijo med ljudmi in vedno garantira precejšen obisk. Tudi jaz imam tu že dolgo tradicijo, saj sem prisoten vsako leto, odkar slikam – 2006, 2007, 2008.

Zaradi teh izkušenj lahko povem, da še nikoli ni bilo takega mraza, kot letos, nikoli toliko malo ljudi na VIP-u, ki je bil letos praktično prazen, nikoli tako odlične osvetlitve na odru, nikoli takega huronskega ozvočenja, nikoli take dobre atmosfere, nikoli takšnega presenečenja,…, skratka letos je bilo vse perfektno, razen ledenih temperatur.

Temperature so sicer res bolj ličile na december, kot na september, a glasbeniki se niso dali motiti. Nastopilo jih je cel kup, če grem kar po vrsti: Ela, Uporniki, Nino, Erik Ferfolja, 4Play, Manca Špik, Žana, StereoTipi, Sanja Grohar, Nuša Derenda, Tanja Žagar, Kristina, Gino, Tangels, Klapa Kogul, Davor Radolfi, Pop Design, Kingston, Omar Naber, Alya, Skater, ter presenečenje večera, kdo drug kot štajerski slavček Damjan Murko.

Bolj od tega, da bo presenečenje Damjan, me je presenetilo to, da je folk celo pel z njim. Nekaj jih je sicer žvižgalo, vendar se Murko ni dal motiti in je odpel Zdravljico ter dance rmx svoje Srečen, ker sem moški.

Skratka, bilo je odlično, le “malo” mrzlo. Galerija.

WordPress vtičniki oz. plugini

Filed Under (Ostalo, Računalništvo) by MR Foto on 29-09-2007

Tagged Under :

WordPress logoDanes med 8:10 in 8:30 je bil blog nedostopen, ker sem delal nadgradnjo WordPressa iz 2.2.3 na 2.3. Novosti je kar nekaj, najbolj pa sem se razveselil “obveščevalca” o novih verzijah pluginov in izboljšanega WYSIWYG1 vmesnika.

Razveselilo me je tudi dejstvo, da vsi že nameščeni plugini delujejo z novo verzijo. WordPress se mi je priljubil že takoj, ko sem ga namestil, ko pa sem spoznal čudežni svet pluginov, pa so vsi ostali blogerski ponudniki zbledeli v primerjavi z WP.

Ker je na WP prešaltalo tudi nekaj mojih kolegov in ker za nekatere upam, da bodo preklopili v prihodnosti, sem se odločil našteti plugine brez katerih si ne predstavljam več delovanja mojega bloga:

Imam še nekaj manjših, ki pa niso bistvenega pomena. Kar nekaj teh pluginov sem rahlo popravil, prav tako sem popravil nekatere widgete, ki so že v WordPressu. Malenkosti, ampak izboljšajo precej stvari. Upam, da bo komu ta spisek pomagal, če pa imate še kakšna vprašanja pa kar napišite komentar. Z veseljem odgovarjam!

  1. What You See Is What You Get – Stran kjer pišeš poste pač 😛 []