Sharam (Deep Dish) v klubu Vertigo

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 22-02-2009

Sharam na začetku svojega seta

Sharam na začetku svojega seta

Včeraj je v fashion klubu Vertigo v Ajdovščini nastopil Sharam (najbolj znan kot del dvojca Deep Dish). Sharama sem že videl na lanski DiscoNautici, kjer me je totalno navdušil, zato sem se včeraj moral udeležiti tega eventa.

Planerji so se malce zafrknili, saj so event postavili ravno na dan, ko se v Sloveniji največ dogaja – pustno soboto. Ne samo, da so bila povsod pustovanja in razna rajanja, tudi vsi ostali klubi so včeraj organizirali velike dogodke, kar je močno vplivalo na udeležbo na zabavi, svoje pa je dodala kar precej zasoljena vstopnina 25€.

Glasba je bila čez cel večer vrhunska; za ogrevanje publike je najprej poskrbel Eddie F, nato pa se je, malce po drugi uri, na mesto DJ-ja povzpel Sharam, ki je kljub maloštevilni publiki, le-to uspel spraviti do vrhunca.

V Vertigu sem bil prvič, zato sem bil precej razočaran, ker je bilo premalo ljudi, da bi videl cel klub. Lokal je namreč narejen tako, da je z zaveso ločen na dva dela, tako da se lahko party totalno razvname še preden je klub sploh poln.

Drugače me je klub zelo navdušil, saj je vse tako kot mora biti. Kvaliteten zvok, dobra osvetlitev, zanimiva dekoracija, izredno prijazen in skuliran staff,…, skratka res super, zato komaj čakam, da bodo imeli spet kakšen zanimiv event, da bom ponovno imel razlog da grem dol.

Za konec le še galerija.

DiscoNautica 2008

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 13-07-2008

Tagged Under : , , , , ,

DJ Jackie med rolanjem na koprski plaži

Koper je ta konec tedna ponovno zadihal v ritmu osrednjega glasbenega srečanja na severnem Jadranu. Brezplačni open air festival DiscoNautica 08 je gostil mojstre, kot so Sharam (Deep Dish), Moonbootica, M.I.K.E., Paolo Martini, Paco Osuna in Ian Pooley.

Čeprav se je vse skupaj začelo že v petek opoldne na mestni plaži, sem se proti Kopru odpravil šele proti večeru, saj sem imel čez dan še par stvari za postoriti. Ko sem prišel dol, so ravno odpirali glavni oder in zapirali plažo. S SasoP-jem sem odšel na dolgo obljubljeno pijačo, nato pa sem se počasi odpravil na prizorišče.

Glavni oder je bil cel večer v v znamenju Čikaškega housa (prvič so v Sloveniji nastopili Steve “Silk” Hurley, Roy Davies Jr. in DJ Skip), na drugem odru (in kasneje tudi v Ambasadi Gavioli) pa je vladal minimal. Če je na začetku kazalo, da ne bo kakšnega posebnega žura, se je okoli 23-ih to začelo krepko spreminjati. Glavno prizorišče je bilo vedno bolj polno in glasba vedno boljša, drugi floor pa je bil tako ali tako ves čas poln, saj se je tja dalo prinesti lastno pijačo, ki se je v glavno plesišče ni smelo.

Jutro sem seveda pričakal v Ambasadi, kjer sem ostal do konca. Nato sem se odpravil spat v avto, kjer sem “pametno” zaprl vse šipe in zaklenil vrata, da mi ne bi kaj ukradli. Seveda sem imel avto parkiran skoraj direktno pred AG, kjer je okoli 8ih že kar močno nabijalo sonce. Zaspal sem v momentu, vendar sem se v naslednjem momentu tudi prebudil – ves moker, saj se je temperatura v avtu močno dvignila.

Brez spanja sem se torej odpravil proti plaži, se vrgel v toplo vodo, šel pod leden tuš in malo pohajkovati sem ter tja. Že ob 11-ih dopoldne pa se je začel žur na plaži, katera se je neverjetno hitro polnila. Prav kmalu se je začel odvijati odličen žur, ki mu kar ni bilo videti konca, saj je trajal vse do 20 ure, ko se je spet vse selilo na glavni oder.

Tudi tokrat je bilo na glavnem odru vse v house ritmih, medtem ko pa je bil drugi oder tokrat bolj v trancovsko obarvan. Povsod je bilo tako noro dobro, da nisem vedel, kje bi bil. Da ne omenjam vseh miljon znanih obrazov, ki sem jih srečaval na vsakem koraku. Na glavnem so torej razturavali Nyn, Angel Anx vs Sylvain, Jaka & Shark in pa glavna zvezda letošnje DiscoNautice Sharam iz dvojca Deep Dish, na drugem pa Egidy, Marko Felinger, Elyksir in M.I.K.E.. Z eno besedo: NORO!

Slik DJ-jev nimam, ker FM očitno ne želi, da jim mediji delamo reklamo s slikanjem vsega, kar pripeljejo v Slovenijo – raje namreč vidijo, da slikamo samo publiko in, da smo fotografi kar se da daleč stran od odra. Vseeno je galerija kar precej obsežna, zato le hitro na ogled.