David Guetta @ Stožice

Filed Under (Fotografija, Party, Video) by MR Foto on 18-12-2010

David Guetta pred nabitimi Stožicami

David Guetta pred nabitimi Stožicami

Včeraj se je v Stožicah odvijal največji party tega leta v Sloveniji, v goste je namreč prišel David Guetta.

Le kdo ne pozna 43-letnega Francoza, ki je prvi korak proti množicam naredil 2001 z megahitom Just A Little More Love, nato ta uspeh presegel s še večjim hitom The World is Mine, od izdaje Pop Life (2007) do danes pa prevzema prva mesta na glasbenih lestvicah s skoraj vsemi singli in albumi, ki jih izda.

Več kot očitno ima precejšnje število oboževalcev tudi v Sloveniji, saj so bile Stožice malodane razprodane – razen rdečega ringa (čisto na vrhu) je bilo vse bolj ali manj zapolnjeno.

Me je pa Guetta včeraj precej presenetil – letos sem ga namreč že videl na Exitu v Novem Sadu ter na Urban Art Forms v Wiesnu. Obakrat me je razočaral s komercialnimi remiksi, neaktualnimi komadi ter slabim “vodenjem” publike, tokrat pa je bilo povsem drugače.

Nemalokrat smo lahko slišali dubstep ritme, v izboru ni manjkal niti Deadmau5, lastne produkcije je vrtel relativno malo,… skratka res čisto drugačen nastop, kot sem ga od njega navajen. Pohvalno.

Še galerija in kratek video.

Exit 2010 – 3. dan

Filed Under (Fotografija, Koncerti, Party, Video) by MR Foto on 11-07-2010

Missy Elliott

Missy Elliott

Po prvi in drugi noči, je minila še tretja noč 11. festivala Exit 2010.

Tokrat sem se na glavnem odru najbolj razveselil Norvežanov Röyksopp, katere sem v Ljubljani zamudil. Pričakovano so bili izvrstni in s tem bi se definitivno strinjala tudi številna publika.

Sledili so napol domači Lollobrigida in za njimi bojda največje ime včerajšnjega line-upa Missy Elliott. Ker mi ta zvrst ni preveč pri srcu, sem se zato raje odpravil proti Dance Areni.

Tam je bilo včeraj vse v znamenju popularne house glasbe. Začel je SevdahBABY, nadaljeval odlični Riva Starr, nato pa je sledila zanimiva točka dueta Ost & Kjex z gospel zborom.

Za njimi pa je bilo na vrsti največje ime včerajšnjega line-upa po mojem okusuLaidback Luke. Luke me ni pustil hladnega, oz. da se popravim, mislim, da ni bilo nobenega v publiki, ki ga ob njegovem izvrstnem setu ni razganjalo.

Luku je sledil David Guetta, ki sem ga poslušal pred dobrim mesecem na Urban Art Forms festivalu v Wiesnu, kjer me je precej razočaral. Vendar se je tokrat pred nabito polno Dance Areno precej bolj potrudil in tako več kot zadovoljil vse njegove fane.

Več vtisov pa v galeriji in videu.

Urban Art Forms Festival 2010 @ Wiesen

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 06-06-2010

David Guetta <3 you!

David Guetta <3 you!

Minuli vikend se je v Avstriji dogajal festival Urban Art Forms z velikimi imeni, kot so David Guetta, Carl Cox, Armand van Helden, Sven Väth, Sebastien LegerThe Japanese Popstars in še in še.

Za festival sem izvedel šele dober teden nazaj in takoj sem poslal mail organizatorjem. Slednji so me zavrnili, češ da sem kake dva mesca prepozen in naj jim pišem drugo leto vsaj tri mesece prej.

Z odgovorom, jasno, nisem bil zadovoljen, zaradi česar sem se obrnil na Deckyja iz Japanese Popstars, ki pa mi je v nekaj minutah uredil dve VIP in PRESS vstopnici za festival. Ni kaj, Irci so zakon!

Zaradi obveznosti sem šel na festival “samo” v petek, saj mi je bilo bistvenega pomena priti na TJP. Prijazni Avstrijci so me spustili celo na oder, kamor praviloma ne bi smel brez backstage prepustnice. TJP so naju kasneje povabili celo v njihov backstage, ki je bil v bistvu vagon na bivši železnici.

galeriji boste videli večinoma TJP, Heldna in pa Guetto. Za nameček pa prilagam še video.

David Guetta v Ambasadi Gavioli

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 02-11-2008

Tagged Under : ,

Razigrane punce ob zvočni podlagi Guette

Razigrane punce ob zvočni podlagi Guette

David Guetta je končno prišel v Slovenijo, točneje v Ambasado Gavioli. Tam bi moral biti že poleti, vendar se nekaj ni izšlo, zato smo morali počakati do danes.

Zadnjih par tednov je pri nas vladala prava Guettamanija, saj so vsi govorili o tem, ne glede na glasbeni okus. K še večji popularnosti dogodka pa je pripomoglo tudi dejstvo, da je AG v zapiranju in bo to eden zadnjih res norih partyjev.

Posledica tega je bila nenormalna vrsta pred vhodoma – tisti na guest listi smo v vrsti čakali dobro uro, “navadni smrtniki” pa so na vstop čakali tudi več kot dve uri, kar nekaj pa jih je ostalo zunaj, saj so poleg varnostnikov vstop nadzorovali tudi policaji.

Ambasada je bila kaj kmalu povsem napolnjena, ko pa je okoli pol četrte zjutraj za mešalko stopil sam Guetta, pa je na glavnem flooru nastala nepopisna gužva, saj so se na že tako polno plesišče vsuli še tisti iz drugega floora in kadilnice.

Party je bil vsekakor nepozaben, David je s hitro menjavo komadov ustvarjal super atmosfero, ki je ni mogla uničiti niti nepopisna gneča.

Galerija.