Tiësto @ Gospodarsko razstavišče

Filed Under (Fotografija, Party, Video) by MR Foto on 26-06-2009

We all 3 Tiësto

We all love Tiësto

Tiësto, ki naj bi prvotno na Gospodarskem razstavišču nastopal samo 24.06., je zaradi izrednega zanimanja dobil še svojo reinkarnacijo dan po tem, 25.06.2009. Lahko rečem hvala bogu, saj sem tako predvčerajšnjim lahko užival na Moralesu, včeraj pa še na Tiëstu.

O sami organizaciji ne bi izgubljal preveč besed, saj so mi, kljub akreditaciji, ki sem jo že imel okoli vratu, na vhodu hoteli zavrniti vstop. Po nekaj pregovarjanja in (na žalost) prerekanja smo le uredili zmedo, da sem lahko prišel v halo A2.

Tokrat razstavišče ni bilo razprodano, a vendar je bilo v njem še vedno dovolj ljudi, da je kaj kmalu postalo zelo vroče. Svoje je dodala še odlična glasba, saj Tiëstu kar ne zmanjka odličnih hitov, ki jih je sproduciral skozi svojih dobrih 15 let ustvarjanja.

Tijs Michiel Verwest, kot je Tiëstu ime, mi je še enkrat dokazal, da je vreden naziva najboljšega DJ-ja na svetu. Prvič sem ga videl lani v Papayi, tokrat pa je šel še korak dlje in v svojem več kot 4-urnem setu ter z vrhunskimi animacijami prikazal izjemen in nepozaben šov.

Delček izjemnega nastopa si lahko ogledate v filmčku, izseke dogajanja pa v galeriji.

Tiësto na Pagu v Papayi – Zrće

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 17-07-2008

Tagged Under : , ,

Natakarica na VIP-u med pripravljanjem dveh koktejlov

Natakarica na VIP-u med pripravljanjem dveh koktejlov

Le kdo ne pozna Tiësta? DJ, ki je bil kar tri leta zapored (2002, 2003 in 2004) izglasovan za najboljšega DJ-ja na svetu po izbiri strokovnjakov DJ Magazina, naslednja leta pa je bil na lestvici drugi ali tretji, DJ, ki je prejel nešteto mednarodnih nagrad, DJ, ki je prejel Zlato Harfo za svoje delo (ala Viktor), DJ, ki je bil letos nominiran za grammya za njegov zadnji album Elements of Life,…, DJ, ki je one and only.

In včeraj je ta DJ gostoval v Papayi na Pagu in tako poskrbel za otvoritev letošnjega Papaya Moto Music Day & Night Summer Festivala.

Praktično vsak, s katerim sem govoril na partyjih je rekel, da pride na Tiësta in to se je tudi zgodilo – velika večina ljudi v open-air klubu je bila slovenskega porekla, veliko je bilo tudi Brazilcev (ki so mi potarnali, da pri njih partyjev sploh ni), Hrvatov pa je bilo le za vzorec.

Ko sem za party izvedel jaz, sem bil za akreditacije že prepozen, pa še Pag ni ravno blizu za študentski žep. Potem pa sem nekaj govoril z DJ Jackie-jem glede fotk iz Disconautice in preden sem se zavedel, sva bila vse zmenjena, mene pa je čakala VIP prepustnica.

Tiësto je svoj nastop začel ob dveh, povlekel pa ga je vse do zapiralnih jutranjih ur – do šestih zjutraj. V začetku je vrtel svoje zadnje glasbene podvige, ko pa se je iz zvočnikov zaslišala melodija začetka Lethal Industry, pa se je celemu klubu odtrgalo in v takem transu nas je popeljal vse do konca eventa.

Res odličen party, ni da ni. Galerija.