The Subways @ Orpheum, Graz

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 02-04-2009

The Subways

The Subways

Včeraj je bil tak dan, da nisi točno vedel, komu verjeti in komu ne, zato sem bil najprej malce skeptičen, ko je imel Bill na Facebooku napisano, da gre na koncert v Graz. Kaj kmalu sem zvedel, da to ni šala, ampak je res, zato sem šel takoj na telefon in si uspel v nekaj klicih priboriti foto akreditacijo.

V graški Orpheum so namreč prišli angleški garažni rockerji The Subways. Za njih sem zvedel pred kratkim, med gledanjem (odličnega) filma RocknRolla, kjer se v ozadju vrti tudi en boljših njihovih komadov Rock & Roll Queen. Takoj sem poiskal oba njihova albuma in se nad njimi precej navdušil.

Ko sva z Leo prišla pod oder, sem bil totalno šokiran, saj se avstrijskim fotografom očitno The Subways ne zdijo dovolj znan band, saj za ograjo ni bilo nobenega, razen naju.

Kljub temu sva imela za fotkanje na voljo samo tri (3) komade, ki pa so bili za nameček še najkrajši možni in je tako časa zmanjkalo, še preden sva se dobro zavedla.

Varnostnik me je takoj tudi prisilil, da moram pospraviti foto opremo, tako da tudi iz publike nisem mogel narediti nič, filmčkov pa žal tudi ni.

Po koncu koncerta smo pričakali še energično basistko Charlotte, ki je fanom podpisala kar so ji pač dali, ter se z njimi tudi slikala.

Za konec še galerija.