Woodshock @ Zeleni gaj

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 28-06-2009

Love is in the woods

Love is in the woods

Leto je naokoli in spet je bil na sporedu Woodshock. Zaradi novo zgrajenega prelepega golf igrišča v bližini moje hiše, kjer se je elektronski festival pod zvezdami odvijal do zdaj, so ga bili organizatorji prisiljeni premakniti drugam in zato se je letos zgodil v bližini vasi Dornberk v open-air diskoteki Zeleni gaj.

Za razliko od lanskih treh floorov, sta bila tokrat samo dva – na manjšem so se vrteli schranz “ritmi”, na večjem pa eksperimentalni techno približki. Nikoli v življenju si nisem mislil, da bom to izrekel, ampak na schranzu mi je bilo najboljše, pa ne zato, ker bi bilo tam tako dobro, ampak zato, ker me je Jeff Mills, ki je kot glavna zvezda večera vrtel na glavnem odru, totalno razočaral.

Glasba, ki jo je vrtel Jeff, je bila še najbolj podobna kakšni iz sci-fi filmov B produkcije. Dejansko nisem vedel, za kaj se gre in v katero zvrst bi to lahko uvrstil. Preden sem šel dol sem si namreč pogledal nekaj njegovih live nastopov in prav vsi so mi bili super, tole včeraj pa…polom.

Tudi na splošno se mi je zdelo, da samo vzdušje festivala ni niti približno enako temu, kar je nekoč bilo. Woodshock pač mora biti v gozdu, kakor mu veleva že ime samo.

Še galerija.