MOO EXIT edition

Filed Under (Fotografija, Ostalo) by MR Foto on 27-07-2009

Tagged Under : , , ,

MOOgnets v izdelavi

MOOgnets v izdelavi

Letošnji festival EXIT je nedvomno pustil močan pečat v mojem življenju. Ne samo, da sem se imel naravnost odlično, ampak moje slike in video so bile objavljenje na mnogih spletnih straneh in revijah, dobil sem kar nekaj prošenj za odkup in objavo s strani priznanih izvajalcev ala Dubfire, The Japanese Popstars,…, povrh vsega pa sem bil z njimi zadovoljen tudi sam.

Hkrati s festivalom mi je tudi zmanjkalo vizitk, zaradi česar je bila ideja o novih kar samoumevna. Kot že dvakrat poprej, sem se tudi tokrat obrnil na (v web 2.0 krogih) slavno podjetje MOO, kjer so mi spet naredili mini vizitkice, tokrat z motivi letošnjega EXITa.

Prav tako sem nedolgo nazaj odkril odlično idejo za pretvorbo hladilnika v osebno galerijo imenovano MOOgnets, zaradi česar sem takrat vse preostale vizitke porabil za testno dekoracijo.

Tokrat sem točno vedel, kaj hočem narediti, zato sem se takoj po prejetju MOO paketa lotil dela. Stvar je povsem enostavna: kupiš samolepilni magnetni trak, ga razrežeš na približno 1 cm široke delce, ki ga nato zalimaš na skrajno levo in desno zadnjo stran vizitke in izdelek magnetno pritrdiš na hladilnik.

Kolekcijo tokratnih mookic lahko vidite tu, končne izdelke na hladilniku pa tu.

Comments:

2 Responses to “MOO EXIT edition”