Impro liga: Modro Nebo vs. Merlene Ottey Project

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 05-05-2008

V KUDu Franceta Prešerna se je včeraj odvijala prva polfinalna tekma med ekipama Modro Nebo in Merlene Ottey Project, ki jo je moderiral Igor Bračič.

Ogrevanje občinstva je bilo tokrat ekstremno dolgo, saj smo se učili “mojstrsko” pesnitev izpod rok dueta Yo-Zo – To mi delaj oz. Tomi delaj. Prav tako dolgi sta bili intro točki obeh skupin – MN so se prikazali v vlogi Power Rangerjev, MOT pa so prikazali aktualne dogodke na južni meji z njihovega vidika.

V prvi disciplini smo gledali morilce, kjer je bila publika neodločena, sodnici pa sta, kljub veliki napaki MOT, točko dodelili prav njim. Ljudstvo je nato zahtevalo OB(razložitev), v kateri sta sodnici nekako podkrepili svojo odločitev.

Sledila je disciplina Kaj pa mene muči???, kjer so MOT pobrali vse točke. V prvem izzivu smo gledali glasbila, v drugem pa interpretacijo črne kronike.

Delegatski izziv sta prinesla obetavna glasbenika Jo in Co, ki sta nam predstavila svoj novi hit. Izziv je bil bolj slavistične narave, saj sta morali ekipi zaigrati prizor iz definicije besede v SSKJ-ju.

Končni rezultat je bil 9:6 za MOT, kar pomeni, da lanskoletni zmagovalci letos ne bodo videli finala. Naslednja tekma pa bo odločala s kom se bodo MOT pomerili v finalu, z Veseličko ali z A Ješ Kavo, A Veš Kao.

Še galerija s tokratne tekme in pa vabljeni v nedeljo.

Comments:

One Response to “Impro liga: Modro Nebo vs. Merlene Ottey Project”