Bruc 06

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 07-12-2006

Tagged Under : , ,

No pa smo dočakali brucovanje še v Ljubljani.Organizatorji so poskrbeli praktično za vse glasbene okuse. Dogajalo se je kar na treh (3) odrih.

Na prvem so nastopali Avven, Kocka, Slon in Sadež, Mi 2, Kingston ter Turbo Angels, na drugem Tribute to love, Nude, Gušti in Polona, Dan D ter Kut gas, na tretjem pa se je vrtela električna glasba (začelo se je s house-om, potem pa je šlo počasi proti pravemu hardcore-u).

Začelo se je počasi, Avven so igrali pred praktično prazno dvorano, prav tako Tribute to Love, potem pa se je počasi začelo polniti. Okrog 9ih je bilo že precej polno in gibanje med dvoranami je postalo močno oteženo. Po nastopu Guštija in Polone sta Slon in Sadež izbrala še naj Bruca in naj Brucko. Tekmovanje za ta časten naziv je bilo zelo zanimivo, saj so prijavljeni najprej tekmovali v hitrostnem pitju, nato pa se je najboljša ekipa pomerila med sabo (po spolu). Punce so morale odgovarjati na zelo zahtevna vprašanja (V katerem mestu se nahaja Ljubljanska Univerza), fantje pa so se morali pomeriti s kvazi-karatejko.

Na splošno je bil dogodek odlično organiziran, še posebno bi pohvalil zadnjo ekipo na elektro odru – Rotor, saj so izvrstno mixali glasbo, tako, da je še mene čisto potegnilo noter, čeprav načeloma ne maram take glasbe. Fantje so ga res “žgali”. Pa še slike.

Comments:

9 Responses to “Bruc 06”