Funkagenda v klubu InBox

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 08-03-2009

Tagged Under : , ,

Anja pozira za FB profilno sliko

Anja pozira za FB profilno sliko

Po prvem koncertu, sem z novim fotoaparatom šel še na prvi party. V ljubljanskem klubu InBox so včeraj namreč otvorili nove rezidenčne večere, poimenovane Toolroom Knights, prvi gost pa je bila zvezda svetovnega kova – Funkagenda.

Včeraj je bilo fotografskega lovljenja bistveno več, saj je kot zajema na 16mm konkretno širši in sem kar rabil nekaj časa, da sem se navadil zoomirati, da ni vse totalno popačeno. Dodatno je stvar otežilo še dejstvo, da sem poskušal upoštevati vse vaše komentarje na moj že tradicionalni slog.

Prišel sem (očitno) precej prekmalu, saj je bil ob mojem prihodu klub skoraj popolnoma prazen. Malo po polnoči pa se je počasi začelo polniti. Svoje je k tej počasnosti dodalo tudi dejstvo, da se je party odvijal na obeh plesiščih in se je folk tako še bolj porazgubil.

Glasba je bila cel večer odlična, najbolje pa sta se (pričakovano) odrezala Tania von Pear in zvezda večera Funkagenda, ki sta ustvarila res nepozaben party.

Edino kar bi lahko včeraj bilo boljše, bi bila večja udeležba, vse ostalo pa je bilo super. Še (upam da malce drugačna) galerija.

Comments:

6 Responses to “Funkagenda v klubu InBox”