Magnifico @ Križanke

Filed Under (Fotografija, Koncerti, Video) by MR Foto on 13-06-2009

Magnifico

Magnifico

V Križankah se je včeraj zgodil nepozaben koncert – nastopil je namreč Magnifico. Koncert je bil seveda razprodan, morda se ga je kdo udeležil tudi zaradi moje napovedi.

Kot sem napovedal že takrat, so se Robertu Pešutu – Magnificu na odru pridružili razni glasbeniki, med njimi Aleksander PešutSchatz!, Robert Pikl, Anže Langus PetrovićDagi, Luka Ipavec, Jure Gradišnik, Igor Matkovič in pa ponovno združene Sestre.

Čeprav je bil koncert razprodan, pa so bili organizatorji bolj humani, kot na Big Foot Mami, kjer so Križanke prerazprodali. Za razliko od takrat, se je tokrat po Križankah dejansko dalo premikati.

Koncert je bil od samega štarta pa čisto do konca narovnost odličen. Vsem znani Manjotovi komadi so odmevali povsod, ne samo znotraj Križank, ampak tudi daleč naokoli. Ob obzidju tega letnega koncertnega prizorišča, se je namreč zbrala ogromna gruča ljudi, ki bodisi niso hoteli kupiti karte, bodisi pa do nje sploh niso mogli priti.

Koncerta se je udeležilo tudi veliko slovenskih VIP-ovcev, med katerimi je bil tudi velik Magnificov fan Jonas, ki je (kot trdi sam) prvi objavil poročilo dogodka (pozorno glejte na 2:382:41).

Skratka, če ste zamudili to, vam je res lahko zelo zelo ZELO žal! Še galerija in pa film (HD!).

Comments:

4 Responses to “Magnifico @ Križanke”