The best of Bajaga i Instruktori v Cvetličarni

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 19-09-2008

Tagged Under :

Bajaga i Instruktori

Bajaga i Instruktori

Včeraj je v prenovljeni(?) Cvetličarni nastopil Bajaga s svojimi Intstruktori na dogodku z vsemi dodatki: The best of Bajaga i Instruktori – Limited Edition. Ne, to ni zajebancija, dejansko je to pisalo na karti.

Pred Mediapark sem prišel precej prezgodaj, a vendar sem težko našel parkirni prostor. Ko sem prišel do blagajne mi je bilo vse jasno: “Razprodano”. Ljudje so baje prav razgrabili karte za ta koncert.

Cvetličarna ni prav nič drugačna, kot je bila, le tla so prevlekli na novo. Še vedno je vse temačno, še vedno jo preveč razprodajo ter še vedno ni prostora za fotografe. Tam je le ograja, ki pa je namenjena le temu, da folk ne more na oder, za kogarkoli drugega pa nima namena, saj je prostora med njo in odrom okoli 5 cm.

Na blagajni sem dobil samo navadno karto, ampak sem si potem z lepo besedo priboril prostor na drugi strani ograje, povsem na desni – kjer glasbeniki prihajajo na oder.

To je bilo dovolj, da sem zajel nekaj slikic Bajage, Instruktorjev ter folka, potem pa sem jo hitro (kolikor je pač nepopisna gužva dopuščala) ucvrl domov, saj se me že par dni loteva prehlad, pa še to ni ravno glasba po mojem okusu.

Galerija.

Comments:

Comments are closed.