Razstava v Plečnikovem parlamentu

Filed Under (Fotografija) by MR Foto on 04-01-2008

Zaradi izrednega obiska zadnje dni, sklepam da se že vsi sprašujete, kje so slike iz Bratislave. Žal vas moram razočarati, ker jih še nekaj časa ne bo na ogled. Razlog za to je, da sem močno zbolel in s 40 (+-3)ºC ležim v postelji. V stanju, v kakršnem sem trenutno, komaj gledam na zaslon, kaj šele, da bi znal presoditi o kvaliteti fotke.

Vseeno sem se odločil napisati tale post, da vas povabim na virtualno razstavo ki jo bom imel v (realnosti nikoli zgrajenem) Plečnikovem parlamentu v prvem nadstropju v deželi ThinX, kje drugje kot v Second Lifu.

Danes bodo fotke izjemoma obešene tudi na leteči ladji, kjer bomo otvorili razstavo. Če igraš Second Life si danes ob 22:00 po našem času (oz. 1:00 pm po SL času) vabljen na otvoritev razstave tukaj. V kolikor pa se danes otvoritve ne moreš udeležiti, pa bodo fotke do nadaljnjega na ogled tukaj. Osebno mogoče pridem danes samo pozdraviti, pa še to ne vem če bom zmogel, ker je moje trenutno počutje obupno.

Če še ne igraš Second Lifa, si vabljen na preizkus, ali pa na ogled dveh skrinšotov galerije: prvi, drugi.

Še enkrat se opravičujem zaradi neažurnosti, vendar ljudje pri meni očitno niso mislili resno s tistim “Srečn’ga pa zdrav’ga”.

Comments:

9 Responses to “Razstava v Plečnikovem parlamentu”