Impro liga: A Ješ Kavo, A Veš Kao vs. Banda Ferdamana

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 14-03-2008

Že na začetku bi se opravičil za neredno pisanje na blogu. Ta teden se mi dogaja toliko stvari, da enostavno ne morem sproti delati tistega, kar bi rad. Delal sem redizajn in prilagajanje na WP starega naročnika – U Sistem, fax mi je prav tako pobral veliko časa, da ne omenjam Godler Šova in ostalih nočnih aktivnosti.

V nedeljo je bila spet Impro tekma v KUD-u, tokrat med skupinama A Ješ Kavo, A Veš Kao in Banda Ferdamana. Zmagali so, po pričakovanjih, AJKAVK, ki so letos res razred zase.

Tekmo je povezoval Igor Bračič, po domače Sadež, ki je bil popolnoma nepristranski moderator – v eni skupini ima sestro in prijatelje iz totega Maribora, v drugi skupini pa ima bivše cimre in dobre prijatelje, da ne omenjamo, da je tudi član te skupine.

V tekmi so bile discipline večinoma ugibalne narave, vendar je nedelja že daleč in me je moj izjemno kratkoročni spomin že zapustil. Lahko povem le, da je bila tekma odlična in nabita s humorjem, tako s strani Bande, kot tudi AJKAVK.

Ta teden je nedeljski KUD termin zaseden z Gverila teatrom, naslednji teden pa bo na sporedu III. Medfakultetno impro prvenstvo, tekme bodo tako v četrtek, 20.3., ob 18:00, 20:00 in 21:30 ter v nedeljo, 23.3., ob 18:00 in 20:00. Impro liga pa se vrača 30.3. s tekmo med skupinama Veselička in Merlene Ottey Project.

Vabljeni na tekme in v tokratno galerijo!

Comments:

One Response to “Impro liga: A Ješ Kavo, A Veš Kao vs. Banda Ferdamana”