Dobrodelni koncert Mance Špik z gosti

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 24-11-2008

Tagged Under :

Manca je med nastopom na oder privabila tudi otroke

Manca je med nastopom na oder privabila tudi otroke

Včeraj je na Bledu v festivalni dvorani potekal že tretji dobrodelni koncert pod organizacijo Mance Špik. Koncert je bil, jasno, razprodan, celo toliko, da smo morali stole označene s PRESS odstopiti tistim, ki so vstopnico dejansko plačali.

Prvi je nastopil Andrej Šifrer, ki je takoj po nastopu odletel v London na snemanje. Svoj nastop je, kot vedno, začinil z raznimi forami, ki pa niso bile ravno izvirne.

Nato je prišel na vrsto prvi nastop Mance, ki je ta večer nastopila kar trikrat s tremi različnimi oblekami.

Sledile so simpatične Foxy Teens, katerih živahni nastopi vedno popestrijo takšne prireditve. Punce so res še malde, vendar že vedo kako se stvari streže.

Naslednja je bila na vrsti zmagovalka zadnje bitke talentov Eva Černe, ki ni imela sreče z zvočnimi tehniki – kar dvakrat smo namreč ostali brez njenega glasu in slišali samo matrico.

Še enkrat je prišla Manca, za njo pa Yuhubanda, kateri so očitno povsem zgubili občutek za dober/poslušljiv komad. To, kar sem slišal včeraj, je konkretno spremenilo moje lastno mnenje o njih. V negativo, seveda.

Zadnji gosti so bili Atomik Harmonik, ki so predstavili najnovejši hit – Čokolada. Komad gre, kot večina njihovih komadov, zelo hitro v uho, zaradi česar sem prepričan, da bo kaj kmalu stalnica na radijih in zabavah.

Še galerija.

Comments:

Comments are closed.