Jupiter After Party v Laguni

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 15-10-2006

Tagged Under :

V petek in soboto, 13. in 14. 10. 2006 je agencija Jupiter organizirala after party, ki naj bi bil za vse maturante, ki so v tem letu potovali z njimi. Seveda je bilo prisotnih veliko ljudi, ki so bili precej precej prestari, da bi bili v tem letu na maturantskem izletu, saj je Jupitru bolj važno, da plačaš 1000 SIT vstopnine (1500 brez letaka, vendar letak si lahko vzel na blagajni – where is the f***ing point???), kot pa da bi na žur spustili res samo maturante, kot so to storili pri Mondialu.

Folka se je trlo (NOT). Največji problem je bil po mojem v tem, ker so after kar 3-krat prestavili, tako prostorsko kot datumsko, ter preslabo informirali maturante o končni lokaciji in datumu. Tudi ne dojamem povsem, zakaj je bilo potrebno narediti dvo-dnevni after, oba s po malo ljudi (drugi sploh), kot pa enega, kjer bi bila malo večja gužva, kar avtomatsko prinese boljšo zabavo.

Na napakah se učimo, upam, da bo tako tudi z Jupitrom. Še nekaj fotk od petka (moje) in ena od sobote (Foto: Matjaž Repnik – na sliki pa jaz 🙂 ) – galerija.

Comments:

Comments are closed.