Letos padel tudi Krf

Filed Under (Fotografija, Turistika) by MR Foto on 29-08-2007

Tagged Under :

Kot sem omenil že prejšnjič, sem se včeraj vrnil domov z maturantskega izleta na Krfu. Letos sem bil že dva termina na Iosu, zdaj pa še 7 dni na Krfu. Tokrat se mi je Krf prikazal še v lepši luči kot lani. Gostili smo nekaj čez 450 ljudi, kar je za diskoteki kot sta Status in Adonis skoraj preveč. Kako bodo ta termin, ki poteka trenutno, razporedili 850 maturantov mi ni jasno.

Krf je sicer ostal skoraj isti kot je bil; nabasan je z mladimi turisti, Paleokastritsa je še vedno prekrasna, Glyfada ima še vedno pekoč pesek in razburkano morje, le Gouvia je bogatejša za en internet kafič in preimenovanje King Sizea v Status.

Kar je letos boljšega je vzdušje, ki je bilo fenomenalno. Super ekipa, veliko jih je z Iosa, super šoferji (kar je prava redkost), ter nenazadnje precej pridni maturantje in maturantke. Večina jih je bila namreč iz Gimnazije Bežigrad in Šubičeve, nekaj pa iz Maribora in Gimnazije Piran. Seveda so bili med njimi tudi problematični primeri, vendar so bili le ti (k sreči) v manjšini.

Spet je daleč najbolj “vžgal” t.i. Unisex Party, ki naredi tako dobro vzdušje, da ga je nemogoče poustvariti v Sloveniji. Moški se oblečemo v punčke, ženske pa v fantke in zabava se prične. Folk je nenormalno sproščen, počne vse, česar v svoji koži ne bi nikoli počel, pa če bi bil trezen ali ne. To bi lahko bil pravi psihološki preizkus, kaj vse človek počne, ko se znebi vseh pravil in omejitev, ki ga težijo v sodobnem svetu.

Skratka, bilo je odlično, kar precej slikc je v moji galeriji, še več pa jih bo na Mondialovi strani v prihodnjih dneh. Če pa res želite še več, pa imate na dnu strani moj kontakt.

Comments:

14 Responses to “Letos padel tudi Krf”