Toshl

Filed Under (Računalništvo) by MR Foto on 16-08-2010

Tagged Under :

Toshl v iOS

Pregled tagov v Toshl na iOS

Najbrž ste prav vsi prebrali naslov tega posta kot “Tošl“, kar je tudi prav. Za kaj gre? Toshl je slovenska mobilna aplikacija za nadzor nad stroški za naprave z operacijskimi sistemi Android, Maemo in po novem tudi iOS.

Mobilna aplikacija je brezplačna, prav tako tudi pregledovanje porabe na spletni strani. Tako lahko z mobilno aplikacijo dodajamo ter urejamo stroške, pregledujemo porabo po tagih (značkah?), ter vse skupaj sinhroniziramo s spletom. Tam lahko prav tako pregledujemo stroške, tudi v obliki zanimivih grafov in jih lahko celo izvozimo v tekstovni obliki.

Za slabih 20$ (oz. po trenutnem tečaju dobrih 16€), pa dobimo pro različico s celim kupom dodatnih funkcionalnosti na spletni strani – cel kup različnih zanimivih in uporabnih grafov, izvoz v Excel, Google Docs ali pdf, poročila po elektronski pošti, iskanje po stroških,… Pro različico lahko tudi brezplačno testiramo za 30 dni in se nato odločimo, če jo potrebujemo ali ne.

Po dobrih treh dneh uporabe sem se že povsem navadil, da poleg tošla iz žepa povlečem tudi Toshl, kamor zapišem strošek. Pregled nad stroški je res uporabna stvar, sploh če je zraven še pregleden in zabaven, kot so grafi na toshl.com. Mogoče manjka slovenska verzija, glede na to, da gre za produkt slovenskega podjetja, ampak po spletni strani sodeč, so fantje usmerjeni bolj globalno, kot lokalno, kar pa sploh ni slaba stvar.

Skratka res odlična aplikacija, ki jo morate obvezno preizkusiti, če imate mobilnik z enim izmed podprtih OS-ov.

Comments:

6 Responses to “Toshl”