The best of Magnifico v Cvetličarni

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 04-12-2008

Magnifico - one and only

Magnifico - one and only

Že v postu ob promociji novega albuma Da Phenomene sem dejal, da je Magnifico sinonim za dober koncert in mislim, da se prav vsak, ki je bil včeraj v Cvetličarni, s tem 100% strinja.

Manjo je res pripravil odličen šov in “The best of” event uporabil tudi za promocijo svojega novega izdelka Srečno. Oder so spremenili v neke vrste dnevno sobo, kjer nista manjkala niti kavč ter odprti kamin.

Večji del koncerta je pesmi izvajal t.i. Balcounty Quartet v sestavi Robert PešutMagnifico, Aleksander PešutSchatz!, Robert Pikl in Anže Langus PetrovićDagi, ki so stare pesmi predstavili v prenovljeni country jazz obliki.

V dnevno pa so prišli tudi gostje – Silvijo je pomagal zapeti vokal Da Phenomene Mate Brodar – Bro, s trobentami sta pomagala Igor Matkovič in Luka Ipavec, največje presenečenje pa so (za tiste, ki še niso slišali nove plate) predstavljali Gregorji.

Narodno-zabavni ansambel, ki velja za naslednike Avsenikov, se je namreč z Magnificom združil za enega njegovih večjih hitov – Gospod, težko sem ponižen. Stvar je odlična, pa čeprav se mogoče na prvi pogled zdi čudna. Na podobno bi pomislili, ko sta se združila Big Foot Mama in Slak, pa je prav tako nastalo nekaj izjemnega.

Skratka, včerajšnji (totalno razprodani) koncert je bil definitivno en boljših koncertov, na katerih sem bil v zadnjem času. Še galerija.

Comments:

4 Responses to “The best of Magnifico v Cvetličarni”