Nick Oliveri v Orto baru

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 11-11-2006

Tagged Under : ,

V petek, 10.novembra 2006, je v Orto baru nastopil odlični Nick Oliveri z njegovo skupino Mondo Generator. Nick je izvrsten multi-instrumentalist in pevec, nastopal je v mnogih skupinah, med njimi Kyuss, Queens Of The Stone Age, The Dwarves in pa Mondo Generator. Zaradi svojih izpadov na odru pa je ali odšel iz zasedb, ali pa so ga iz njih vrgli. Nemalokrat se je namreč na koncertih slekel do golega.

Tokrat smo doživeli bolj kratek in nič kaj razburljiv nastop. Playlisto so praktično preleteli, komunikacije s publiko ni bilo, pa vendar smo v glasbi prav vsi gledalci uživali. Malo so me razočarali, ker so s plate Songs for the Deaf od QOTSA igrali samo en komad, in sicer Gonna Leave You. Večina komadov je bila iz letošnjega albuma Mondo Generatorjev – Dead Planet: SonicSlowMotionTrails, nekaj pa je bilo tudi starih komadov.

Ko je Oliveri zapustil Queens Of The Stone Age, so slednji izgubili precej oboževalcev, saj glasba enostavno ni bila več, kar je bila prej. No, če kdo ne ve QOTSA so moja najljubša rock skupina. Vsem ljubiteljem rocka, melanholije ali alternative priporočam poslušanje njihovega prejšnjega albuma (ko je bil Nick še član) – Song for the Deaf.

Pa še galerija.

BTW Ta fotka je izbrana zato, ker me je senca spominjala na spot od QOTSA – Go With te Flow.

Comments:

7 Responses to “Nick Oliveri v Orto baru”